Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

ΜΑΚΡΙΕΣ ΠΛΕΞΟΥΔΕΣ: Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΠΙΤΑΓΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΣΕΖΟΝ

Αυτό το Φθινόπωρο, η μόδα μας καλεί να πλέξουμε τα μαλλιά μας, πολύπλοκα και εντυπωσιακά.

Η νέα σεζόν έχει ήδη ξεκινήσει δυναμικά. Το Φθινόπωρο μας καλεί να κάνουμε αλλαγές και μία από αυτές έχει να κάνει με το στιλ των μαλλιών μας. Φέτος η μόδα επιτάσσει τα μαλλιά να είναι μακριά, καθώς η πλεξούδα επιστρέφει στη ζωή μας δυναμικά. Οι μακριές πλεξούδες κυριάρχησαν στο πλαίσιο της εβδομάδας μόδας του Λονδίνου, με το brand Erdem να κάνει τη διαφορά και να εμφανίζει τα μοντέλα του στην πασαρέλα με μία εντυπωσιακή πλεξούδα 60 ιντσών, δια χειρός Larry King Hair.

instagram/larrykinghair

Πολλές ήταν και οι διάσημες κυρίες που έκαναν ήδη τις εμφανίσεις τους με εντυπωσιακά μακριές πλεξούδες. Πρώτη και καλύτερη η Kim Kardashian στην επική εμφάνιση της στο Met Gala.

Και η βασίλισσα του στιλ, η Chiara Ferragni, υιοθέτησε την μακριά πλεξούδα στην καθημερινότητα σε μια διαφορετική εκδοχή της, καθώς επιλέγει να μην πλέκει τελείως τα μαλλιά της και να χρησιμοποιεί αξεσουάρ στα χρώματα των ρούχων που έχει επιλέξει.

Instagram/Chiaraferragni

Φυσικά η  “νοικοκυρά σε απόγνωση”, Eva Longoria, όχι μόνο εμφανίστηκε με μία εντυπωσιακή και πολύ μακριά πλεξούδα, αλλά διερωτάται, ποια από εμάς δεν την έχει ακόμα τολμήσει.