Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Το καλύτερο νερό βρίσκεται ήδη σπίτι μας


Το καινοτόμο και βιώσιμο σύστημα νερού GROHE Blue, προσφέρει φιλτραρισμένο νερό απευθείας από την βρύση, χάρη στη μοναδική και εξελιγμένη τεχνολογία που διαθέτει


Η GROHE, παγκόσμιος ηγέτης στις ολοκληρωμένες λύσεις για το μπάνιο και την κουζίνα καινοτομεί για ακόμα μια φορά με το πρωτοποριακό σύστημα νερού GROHE Blue, που αποτελεί την ιδανική λύση για φρέσκο, φιλτραρισμένο νερό απευθείας από τη βρύση του σπιτιού μας. 


Η GROHE, τοποθετώντας στο επίκεντρο τη βιωσιμότητα και με στόχο τον περιορισμό της σπατάλης νερού στην καθημερινότητα, σχεδίασε τα προηγμένα συστήματα GROHE Blue Pure. Με τα GROHE Blue Pure, επιτυγχάνουμε έναν πιο βιώσιμο τρόπο ζωής, καθώς έχουμε μόνιμα μια πηγή φιλτραρισμένου νερού στην «καρδιά του σπιτιού μας», την κουζίνα. 


Tα συστήματα νερού GROHE Blue Pure, χάρη στο φίλτρο τελευταίας τεχνολογίας που διαθέτουν, αφαιρούν τις βλαβερές ουσίες από το νερό, ενώ με τις διαφορετικές διόδους διαχωρίζεται το νερό σε φιλτραρισμένο και ανθρακούχο, με το πάτημα ενός και μόνο κουμπιού! Ακόμα και ο καφές ή το τσάι έχουν καλύτερη γεύση, χάρη στην προηγμένη τεχνολογία των συστημάτων GROHE Blue Pure. 


Βελτίωση της καθημερινότητας και μηδενική χρήση των πλαστικών μπουκαλιών με τα συστήματα νερού GROHE Blue Pure 


Το πρωτοποριακό σύστημα νερού GROHE Blue «αλλάζει το παιχνίδι» και δίνει τη δυνατότητα για εξοικονόμηση πολύτιμων πόρων. Με την παροχή φιλτραρισμένου νερού, παγωμένου και ανθρακούχου απευθείας από τη βρύση της κουζίνας, περιορίζεται στο ελάχιστο η κατανάλωση εμφιαλωμένου νερού, η χρήση πλαστικών μπουκαλιών, οι εκπομπές αερίων CO2, καθώς και η κατανάλωση του νερού που χρησιμοποιείται κατά τη διαδικασία της παραγωγής. Με τα συστήματα νερού GROHE Blue μπορούμε να καταναλώνουμε την πραγματικά απαιτούμενη ποσότητα νερού που χρειαζόμαστε σε καθημερινή βάση, ενώ η GROHE συλλέγει τα χρησιμοποιημένα φίλτρα και τα μεταφέρει στον προμηθευτή φίλτρων BWT, όπου το 99% των υλικών ανακυκλώνονται.



Παράλληλα, ο συμπαγής σχεδιασμός των προϊόντων GROHE Blue Pure ευνοεί την τοποθέτησή τους ακόμα και στην πιο μικρή κουζίνα, καθώς χρειάζεται μόνο ελάχιστα εκατοστά για να χωρέσει και να τοποθετηθεί σε οποιοδήποτε ντουλάπι, αφήνοντας αρκετό χώρο για όλες τις υπόλοιπες συσκευές στην κουζίνα. 



Με τα πρωτοποριακά συστήματα νερού GROHE Blue Pure, η GROHE αποδεικνύει ότι ο εκλεπτυσμένος σχεδιασμός, η άνεση και η βιωσιμότητα μπορούν να συμβαδίσουν, δίνοντας ένα άριστο αποτέλεσμα που προσφέρει μοναδική απολαυστική εμπειρία στο σπίτι μας, όποτε εμείς το επιθυμούμε.



Γιατί το καλύτερο νερό βρίσκεται ήδη στο σπίτι μας με τη GROHE Blue Pure! 



           

***


Μάθετε περισσότερα για την καμπάνια "Made for your water" στον κόμβο ψηφιακής εμπειρίας GROHE X.