Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

AllStar… Giannis: Το νέο τεύχος του AllStar Basket


 Κυκλοφορεί την Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου το νέο τεύχος του AllStar Βasket, που είναι αφιερωμένο στον Γιάννη Αντετοκούνμπο!

Ο Πρωταθλητής και MVP των τελικών του ΝΒΑ, με τους Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννης Αντετοκούνμπο, μιλά αποκλειστικά στο AllStar Basket Σεπτεμβρίου και τον Νικήτα Αυγουλή, στην πρώτη του συνέντευξη σε Μέσο, έπειτα από το δαχτυλίδι του πρωταθλητή!

«Μερικά λεπτά μετά τη λήξη του έκτου τελικού είπα στον κόουτς τώρα πάμε να παλέψουμε για το επόμενο»
 λέει ο Αντετοκούνμπο στον Νικήτα Αυγουλή κι εξηγεί τη φιλοσοφία του.

«Δεν ξεχνάω, αυτό είναι δεδομένο και με βοηθάει να μένω πάντα προσγειωμένος. Είμαι, όμως, συγκεντρωμένος στο σήμερα».

Τι λέει για τη λατρεία των φιλάθλων του Μιλγουόκι προς το πρόσωπό του, αλλά κι η συμβουλή που δίνει στον πιτσιρικά του παιδικού ή του εφηβικού που έχασε ένα ζευγάρι βολών.

Διαβάστε τα όλα στη συνέντευξη του Γιάννη Αντετοκούνμπο στον Νικήτα Αυγουλή στο τεύχος Σεπτεμβρίου!

Το τεύχος υπ΄αριθμόν 381 του AllStar Basket είναι αφιερωμένο στον Γιάννη. 

www.allstarbasket.gr

Το artwork του Φώτη Φωτίου στο εξώφυλλο προσφέρεται ως αφίσα, μαζί βέβαια με εκείνη των αδελφών Αντετοκούνμπο, Γιάννη και Θανάση που πανηγύρισαν μαζί την κατάκτηση του Πρωταθλήματος.

Παράλληλα ο Δημήτρης Καρύδας γράφει στις σελίδες του AllStar Basket για τον Νίκο Γκάλη και τον Γιάννη.

Τη σύνδεσή τους, τα κοινά στοιχεία και προσπαθεί να απαντήσει στο μεγάλο ερώτημα! 

www.allstarbasket.gr

Ο Δαμιανός Παπαχατζής πήγε στο καφέ «Κιβωτός» στα Σεπόλια, όπου ο Γιάννης Τσίκας και η σύζυγός του, η κυρία Καίτη θυμήθηκαν τα παλιά με τα πιτσιρίκια Αντετοκούνμπο στην περιοχή. 

www.allstarbasket.gr

Ο Σπύρος Βασιλείου παρουσιάζει για πρώτη φορά τον άλλοτε συμπαίκτη των αδελφών Αντετοκούνμπο, Ντίνο Ντιφαντή, ο οποίος είναι ο νονός του Γιάννη! 

Ο Ντιφαντής μιλά για τους δεσμούς με την οικογένεια, τη φιλία του με τον Θανάση και για το βαφτιστήρι του που πλέον είναι Πρωταθλητής του ΝΒΑ!


 Ο Γιάννης Σταυρουλάκης εντόπισε τον αθλητικό διευθυντή της Σαραγόσα, Ουίλι Βιγιάρ κι ο οποίος περιγράφει στο AllStar Basket πώς το 2013 άρπαξε τον μικρό Γιάννη,  εκφράζοντας την απορία του για τη στάση των ελληνικών ομάδων.

 Ο Χάρης Γεωργούλας μάς παρουσιάζει την ιστορία του Τζον Χάμοντ, του General Manager των Μιλγουόκι Μπακς, ο οποίος δίχως να υπολογίσει αντιδράσεις, πόνταρε την πρώτη επιλογή του στο draft του 2013 στον παγκοσμίως άγνωστο τότε, Γιάννη Αντετοκούνμπο!

Δεν είναι τυχαίο ότι μετά την κατάκτηση της κορυφής του ΝΒΑ, ο Greek Freak δεν λησμόνησε να μνημονεύσει τις ευχαριστίες του προς το πρόσωπό του! 

www.allstarbasket.gr

 Παράλληλα μέσα από τις σελίδες του AllStar Basket, μπορείτε να δείτε σε φωτογραφίες και τίτλους τα βήματα που έκανε από το 2013 έως το 2021 ο Γιάννης Αντετοκούνμπο!

Με το μηνιαίο περιοδικό του μπάσκετ να του έχει αφιερώσει δεκάδες εξώφυλλα, παρουσιάσεις και να καταγράφει όλα αυτά τα χρόνια την πρόοδό του, από 18 ετών, έως σήμερα που είναι πια ο Πρωταθλητής!

-Η ελληνική παροικία στους Μιλγουόκι Μπακς μεγάλωσε αυτό το καλοκαίρι με την επιλογή του Γιώργου Καλαϊτζάκη στο draft.

Ο μικρός θα κάνει πράξη το αμερικάνικο όνειρο, υπό τη σκέπη των αδελφών Αντετοκούνμπο και μιλά στο τεύχος Σεπτεμβρίου στον Νίκο Συρίγο για τις προκλήσεις που έρχονται!

Το τεύχος 381 συμπληρώνουν, η παρουσίαση των μετακινήσεων στο ΝΒΑ και την αλλαγή συσχετισμών δυνάμεων που καταγράφει ο Χάρης Γεωργούλας.

-Το «πάρε-δώσε» των 13 ομάδων της Βasket League με τον Βασίλη Βλαχόπουλο να μας δίνει την πλήρη εικόνα.

-Και τον διευθυντή διαιτησίας της Euroleague, Ρίτσαρντ Στόουκς να εξηγεί στον Χρήστο Καούρη, τη διαιτησία εν μέσω της πανδημίας και και να δίνει μια απάντηση στο έλλειμα Ελλήνων διαιτητών έπειτα από τις δεκαετίες που πρωταγωνιστούσαν σε αυτόν τον χώρο! 

Όλα αυτά σε ένα super χορταστικό τεύχος που από την Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου κυκλοφορεί στα περίπτερα!

Πηγή:  advertising.gr