Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Τα 6 Hair Trends που θα Πρωταγωνιστήσουν το Φθινόπωρο


 Όσο κι αν επιμένουν οι ψηλές θερμοκρασίες, η αλήθεια είναι ότι φτάσαμε ήδη στο φθινόπωρο και οραματιζόμαστε ήδη τα χτενίσματα και τα hair trends που θα κάνουμε.

Τα 6 Hair Trends που θα Πρωταγωνιστήσουν το Φθινόπωρο.Κι ενώ μέχρι πρότινος τα messy hair και τα beach waves αποτελούσαν τον κανόνα στην καθημερινότητά μας, καθώς είναι όσο low-maintenance απαιτούν οι διακοπές και η χαλαρότητα που τις συνοδεύει, τα χτενίσματα της σεζόν που μόλις ξεκίνησε, προβλέπεται να είναι λίγο πιο προσεγμένα.

Το φετινό φθινόπωρο, λοιπόν, θέλουμε τα μαλλιά μας να επανέλθουν στο προσκήνιο, ύστερα από μια δύσκολη χρονιά που μας βρήκε ως επί το πλείστον κλεισμένες στο σπίτι.

Αντί για πρόχειρες αλογοουρές και χαλαρά top-knots, επιθυμούμε τα μαλλιά μας να αποκτήσουν μια όλο θηλυκότητα και sexyness κίνηση και όγκο.

Εμπνευσμένα από τις δεκαετίες του ᾽70, ᾽80 και ᾽90, τα χτενίσματα που θα κυριαρχήσουν στα moodboards και στο Instagram feed μας, θα φέρουν έναν αέρα νοσταλγίας μιας άλλης εποχής, που, όμως, καλά κρατεί στο σήμερα.

Δες ποια είναι αυτά:

Modern Curls

Θυμάσαι τη γνωστή περμανάντ της δεκαετίας του ᾽80 που σίγουρα έχεις δει σε κάποια από τις παλιές φωτογραφίες της μαμάς σου;

Οι στυλιζαρισμένες μπούκλες των 80s, που είχαν κάνει τόση θραύση εκείνη την εποχή, επανέρχονται στην πιο μοντέρνα, σύγχρονη εκδοχή τους.

Γίνονται πιο χαλαρές και low-maintenance για να ταιριάξουν με το πνεύμα των εποχών που διανύουμε σήμερα και που δεν θέλει να αφιερώνουμε πολύ χρόνο στο styling των μαλλιών μας.

Αέρινες μπούκλες θα προσδώσουν όγκο και κίνηση στα μαλλιά όσων γυναικών προτιμούν αυτό το στυλ μαλλιών έναντι του αυστηρού sleek, και ενίοτε flat, look.

XXL hair

Τα πολύ μακριά μαλλιά επανέρχονται στο προσκήνιο και γίνονται το it look για το φθινόπωρο και όχι μόνο.

Celebrities, όπως η JLo, Bella Hadid, Zendaya, Dua Lipa έχουν υιοθετήσει το trend κατά καιρούς ακόμα και με τη χρήση extensions, σε μια εποχή που τα απανωτά lockdowns έδωσαν την ευκαιρία σε πολλές γυναίκες να δοκιμάσουν να αφήσουν τα μαλλιά τους να μακρύνουν φυσικά.

Ωδή στα girly και sexy xxl μαλλιά αλά Ραπουνζέλ.

Τhe Farrah Fawcett flip

Άλλο ένα χτένισμα εμπνευσμένο από μια άλλη εποχή, το 70s Farrah Flip με τον φοβερό όγκο και την απίστευτη κίνηση θα γίνει σίγουρα ένα από τα πιο δημοφιλή χτενίσματα/κουρέματα.

Το μόνο που χρειάζεται να ζητήσεις από τον κομμωτή σου είναι να δημιουργήσει layers κυρίως στα μπροστινά τμήματα των μαλλιών σου, ώστε αυτά να πλαισιώνουν αρμονικά το πρόσωπό σου δημιουργώντας την απαραίτητη κίνηση.

Είναι ιδανικό για μακριά μαλλιά, χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει ότι δεν μπορείς να το δοκιμάσεις και σε κοντύτερα μήκη.

Beautiful Bows

Μακριές κορδέλες και υπερμεγέθεις φιόγκοι από βελούδο ή σατέν σε σκούρα χρώματα θα γίνουν σίγουρα τα go-to αξεσουάρ μας, ενώ αναδεικνύονται ακόμα καλύτερα με half-up χτενίσματα ή πλεξούδες.Τα hair accessories είναι πάντα στη μόδα, απλά αλλάζουν ανάλογα την εποχή.

Την άνοιξη και το καλοκαίρι είδαμε μια τρομερή ζήτηση στα claw clips (τα γνωστά κλάμερ), τα οποία όντως αποδείχτηκαν πολύ βολικά στις διακοπές μας.

Το φθινόπωρο, όμως, θέλουμε κάτι πιο polished και κομψό, με τους φιόγκους από πολυτελή υφάσματα να είναι η ιδανική επιλογή.

Μακριές κορδέλες και υπερμεγέθεις φιόγκοι από βελούδο ή σατέν σε σκούρα χρώματα θα γίνουν σίγουρα τα go-to αξεσουάρ μας, ενώ αναδεικνύονται ακόμα καλύτερα με half-up χτενίσματα ή πλεξούδες.

Curtain Bangs

Άλλη μια σεζόν που οι πλαϊνές αφέλειες θα κυριαρχήσουν στα χτενίσματά μας.

Δεν υπάρχει άλλωστε πιο εύκολος τρόπος για να ανανεώσεις την εμφάνισή σου, χωρίς να ρισκάρεις πολλά.

Απόκτησε ένα Bardot-looking style που θα ζήλευε ακόμα και η πιο κομψή Γαλλίδα ζητώντας από τον κομμωτή σου να σου κόψει μακριές curtain bangs.

Το θετικό τους είναι ότι ταιριάζουν σε ό,τι μήκος μαλλιών κι αν έχεις.

Chunky Headbands

Οι oversized στέκες, που ενίοτε είναι στολισμένες με διάφορες πολύτιμες πέτρες, μαργαριτάρια ή περίτεχνες λεπτομέρειες, θα κάνουν τη διαφορά ακόμα και στο πιο απλό, minimal look.

Χώρια που ανανεώνουν στο λεπτό την εμφάνιση των μαλλιών σου ακόμα κι αν περνάς μια bad hair day.

www.y-o.gr

Πηγή: madamefigaro.gr