Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

4 γρήγοροι και εύκολοι τρόποι για να χωρίσετε ένα δωμάτιο

Τα διαχωριστικά είναι ένας εύκολος τρόπος για να δημιουργήσετε έναν χώρο εργασίας στο σπίτι. Η επιλογή εξαρτάται από τις ανάγκες σας – χρειάζεστε περισσότερα ράφια, περισσότερο χώρο για τα ρούχα ή απλά μία κουρτίνα για να κρύψετε το κρεβάτι;


Μία ραφιέρα για άφθονο χώρο αποθήκευσης

Μία ραφιέρα ως διαχωριστικό σας προσφέρει άφθονο χώρο για αποθήκευση και για διακόσμηση με φυτά και διακοσμητικά. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε κουτιά και μίνι συρταριέρες με συρτάρια – για να έχετε και κλειστά τμήματα.


Ένα παραβάν που σας βοηθάει να παραμείνετε συγκεντρωμένοι

Κάποιες φορές ένα παραβάν είναι απλά ένα παραβάν, όμως μπορεί να είναι και ένας αποτελεσματικός τρόπος για να χωρίσετε τον χώρο και να παραμείνετε συγκεντρωμένοι στη δουλειά σας. Ένα ελαφρύ παραβάν σας επιτρέπει να το ανοίγετε και να κλίνετε εύκολα, όποτε θέλετε.


Με μία κρεμάστρα ρούχων θα έχετε τα ρούχα σας πάντα τακτοποιημένα

Θέλετε περισσότερο χώρο για τα ρούχα σας; Τότε πιθανόν μία ράγα για τα ρούχα είναι ο καλύτερος τρόπος για να χωρίσετε ένα δωμάτιο. Επίσης, σας βοηθάει να επιλέξετε εύκολα τα ρούχα σας και να είστε σίγουροι ότι αερίζονται και παραμένουν πάντα τακτοποιημένα.


Δημιουργήστε τον ιδιωτικό σας χώρο με μία κουρτίνα

Μία κουρτίνα που λειτουργεί ως διαχωριστικό είναι ένας εύκολος τρόπος για να δημιουργήσετε έναν χώρο εργασίας. Επίσης, προσθέτει ένα αίσθημα ζεστασιάς, όταν ξαπλώνετε. Απλά τραβήξτε τις όταν θέλετε να «ενώσετε» πάλι τον χώρο.