Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

VALENTINO: 3 ΦΟΡΕΣ ΠΟΥ Η SHARON STONE ΑΠΟΘΕΩΣΕ ΤΟΝ ΟΙΚΟ

Οι πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις της εκρηκτικής ηθοποιού με φόρεμα του οίκου Valentino.

Η Sharon Stone μπορεί να έκλεισε τα 63 της χρόνια,εξακολουθεί όμως να είναι μία από τις πλέον εντυπωσιακές παρουσίες της έβδομης τέχνης.Η πρόσφατη εμφάνισή της στο κόκκινο χαλί του φεστιβάλ των Καννών με το εντυπωσιακό φόρεμα Valentino ήταν απλά υπέροχη. Δεν είναι όμως η πρώτη φορά που η καυτή ηθοποιός επιλέγει δημιουργίες Valentino.

Λευκό φόρεμα Valentino με μεγάλο σκίσιμο

Μια πραγματικά υπέροχη δημιουργία του οίκου Valentino επέλεξε η Sharon Stone για την εμφάνιση της στο κόκκινο χαλί. Οι γραμμές του φορέματος ,λιτές και θηλυκές που ταίριαζαν τέλεια στην προσωπικότητα της ηθοποιού.

Παραμυθένιο floral φόρεμα Valentino

Δεν υπάρχει γυναίκα που να μην έχει ονειρευτεί το συγκεκριμένο φόρεμα Valentino, που μοιάζει να είναι βγαλμένο από παραμύθι.Τα εντυπωσιακά του λουλούδια και η υπέροχη τούλινη ουρά του δημιουργούν το απόλυτο σκηνικό παραμυθιού και έκανα την Sharon Stone να μοιάζει βασίλισσα.

Το ρομαντικό μοβ φόρεμα Valentino

Μία από τις πιο ρομαντικές εμφανίσεις της Sharon Stone υπήρξε αυτή με το μοβ φόρεμα Valentino. Η απόχρωση του αναδείκνυε μία μοναδική φινέτσα, ενώ η σχεδίαση του έκανα την ηθοποιό να αναδεικνύει την πιο γλυκία εκδοχή του εαυτού της.


vwoman.gr