Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Πώς να Ντυθείς στα Λευκά Το Σωστό Total White Look


Αν νομίζεις ότι το total white look στον άνδρα είναι εύκολη υπόθεση επειδή φοράς απλά και μόνο λευκά ρούχα, μάλλον είσαι γελασμένος. 

Το άσπρο χρώμα είναι το πιο δύσκολο για να σεταριστεί σωστά με τον εαυτό του έτσι ώστε να μην δείχνεις σαν παγωτατζής, αλλά κομψός.

Έχεις, όμως, πολλούς λόγους να πάρεις το ρίσκο και να ντυθείς στα λευκά φέτος και όλα σου τα καλοκαίρια, γι’ αυτό θα δούμε πώς μπορείς εύκολα να αποφύγεις τις στυλιστικές κακοτοπιές.

Total white – Ο απόλυτος καλοκαιρινός συνδυασμός

Το λευκό είναι το μη-χρώμα του καλοκαιριού που αναδεικνύει τη μαυρισμένη επιδερμίδα, σου δίνει στυλ και σε κρατάει δροσερό.

Σε αντίθεση, όμως, με το total black που είναι ο πιο εύκολος και γι’ αυτό ο πιο συνηθισμένος μη-συνδυασμός, όταν επιλέγεις να το υιοθετήσεις στην απόλυτη εκδοχή του, θα πρέπει να έχεις στα υπόψη σου τους κανόνες που ακολουθούν και να τους θέσεις σε εφαρμογή.

Τι πρέπει να προσέξεις

– Αν θέλεις το στυλ σου να δείχνει πιο κομψό και σχετικά επίσημο, θα πρέπει να επιλέξεις πιο στενές, fitted γραμμές στα ρούχα σου.

– Για να σπάσεις τον μινιμαλισμό που μπορεί να δείχνει μονότονος, απέφυγε τα πολύ απλά πατρόν, π.χ. αντί για ένα «σκέτο» chinos παντελόνι επίλεξε ένα με πιέτες και αντί για ένα συνηθισμένο πουκάμισο ένα με τσέπες.

– Για να κάνεις το τελικό αποτέλεσμα πιο ενδιαφέρον, συνδύασε λευκά ρούχα από διαφορετικά μεταξύ τους υφάσματα που θα έχουν και διαφορετικές υφές. Κοινώς, εφόσον δεν μπορείς να κάνεις κοντράστ με το χρώμα, κάνε με το πανί.

– Τέλος, αν το απόλυτα λευκό είναι πολύ λευκό για σένα, κράτησέ το μόνο στα ρούχα και τα υποδήματα και παίξε με τα κατάλληλα αξεσουάρ, π.χ. με ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου με σκελετό από ταρταρούγα, μία ταμπά ζώνη, ένα δερμάτινο περικάρπιο.

www.y-o.gr