Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

D&G ALTA MODA SHOW:ΟΙ ΛΑΜΠΕΡΕΣ ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ ΚΑΙ Η ΕΜΒΛΗΜΑΤΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΗΣ JLO


 Ένα υπέροχο show και μία υπέρλαμπρη εμφάνιση έγραψαν ιστορία στο χώρο της μόδας, σε μία βραδιά γεμάτη μόδα και ομορφιά.

Είναι γεγονός πως κάθε Show του οίκου Dolce & Gabbana αποτελεί θέμα συζήτησης  στο χώρο της μόδας. Αυτή τη φορά το ταλαντούχο δίδυμο των  κορυφαίων σχεδιαστών διοργάνωσε μία λαμπερή βραδιά στη Βενετία.

Το Alta Moda show τα είχε όλα: λάμψη, ομορφιά, διάσημες και λαμπερές προσκεκλημένες  και ένα εντυπωσιακό φυσικό σκηνικό με φόντο τις γόνδολες και τα κανάλια της Βενετίας.

Μπορεί το "παρών" να έδωσαν πολλές υπέρλαμπρες κυρίες, ωστόσο, η Jennifer Lopez ήταν εκείνη που τράβηξε πάνω της όλα τα βλέμματα και μονοπώλησε το ενδιαφέρον με μία από τις πλέον εντυπωσιακές εμφανίσεις που έχουμε δει σε Fashion show.

Η καυτή, λατίνα σούπερ σταρ, έκανε όλον τον κόσμο της μόδας να μιλάει για την εμφάνισή της, φορώντας ένα βασιλικό floral σύνολο σε πράσινες και μαύρες αποχρώσεις. Το floral μαύρο παντελόνι το οποίο ήταν κεντημένο με πολύτιμες πέτρες τόνιζε τους διάσημους γλουτούς της, ενώ η μακριά-επίσης- floral κάπα σε σμαραγδί χρώμα έκανε την εμφάνιση της κυριολεκτικά βασιλική. Η ξεχωριστή στιλιστικά λεπτομέρεια που έκανε τη διαφορά ήταν το χρυσό, χειροποίητο κόσμημα, που έμοιαζε με στέμμα και στόλιζε τον υπέροχο κότσο της.

Μία πολύ ξεχωριστή εμφάνιση έκανε η Helen Mirren, η οποία φόρεσε έναν εντυπωσιακό χρυσό κορσέ με κεντήματα, ενώ κέρδισε τις εντυπώσεις με το φυσικό λευκό χρώμα των μαλλιών της και τη διάθεση της να απολαμβάνει την ηλικία της.

Το παρόν έδωσε και η Heidi Klum η οποία είχε πολλούς λόγους να χαμογελάει, όχι μόνο γιατί ήταν υπέροχη με το μαύρο φόρεμα της, αλλά και γιατί απήλαυσε την κόρης της, Leni- που της μοιάζει καταπληκτικά-να περπατάει στην πασαρέλα του υπέρλαμπρου show, ως μία από τις Μούσες του Οίκου.

Τη διαφορά στην εμφάνιση της Heidi  Klum έκαναν τα κοσμήματα που φόρεσε. Επέλεξε μια σειρά από δακτυλίδια με έντονα σχέδια και goth διάθεση.

Η Leni Klum, που ήταν ένα από τα μοντέλα που επέλεξαν οι Dolce& Gabbana να περπατήσουν στην πασαρέλα του Fashion Show. Η νεαρή Leni έδειχνε υπέροχη με το θαλασσί φόρεμα της, ενώ το στέμμα που φορούσε έδινε μία αρχοντική νότα στο στιλ της.

Μια ακόμα διάσημη κόρη που είχε ρόλο μοντέλου στο D&G Alta Moda Show ήταν η Deva Cassel,η οποία επίσης μοιάζει εκπληκτικά στην πανέμορφη μαμά της, Monica Bellucci.

Όσο για τις δημιουργίες του Οίκου ήταν για μια ακόμα φορά υπέροχες και ξεχώριζαν για τη φινέτσα και τη θηλυκότητά τους.

Οι αέρινες γραμμές, τα τούλινα φορέματα και τα χαρούμενα χρώματα ήταν τα κυρίαρχα στοιχεία της συλλογής.

Η έλευση των μοντέλων πάνω στις γόνδολες έδωσε μια άλλη νότα στην φαντασμαγορική βραδιά.

 vwoman.gr