Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

ΤΙ ΝΑ ΦΟΡΕΣΩ ΣΗΜΕΡΑ; ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΑΙΩΝΙΟ ΕΡΩΤΗΜΑ!


 Μοναδικές στιλιστικές προτάσεις για τις καθημερινές σας εμφανίσεις.

Ποια από εμάς δεν έχει διερωτηθεί: «Τι να φορέσω σήμερα;». Τώρα που η σεζόν σιγά-σιγά αλλάζει, αλλά οι θερμοκρασίες εξακολουθούν να παραμένουν σε υψηλά επίπεδα, το ερώτημα αυτό γίνεται όλο και πιο έντονο.

Σας έχουμε λοιπόν τη λύση για να εντυπωσιάσετε με το στυλ,την άνεση και την κομψότητά σας.

Αέρινη ολόσωμη φόρμα σε έντονα χρώματα

Οι ολόσωμες φόρμες ήρθαν στη ζωή μας για να μείνουν. Είναι αέρινες, άνετες, κομψές και κολακεύουν όλους τους σωματότυπους. Στα επιπλέον θετικά τους συγκαταλέγεται το γεγονός ότι δεν απαιτούν ιδιαίτερο styling. Αρκεί μία ολόσωμη φόρμα σε έντονα χρώματα, όπως μπλε, κίτρινο ή ροζ, για να δημιουργήσετε ένα ξεχωριστό σύνολο.

Μπλούζες με στάμπα σεταρισμένες με ψηλόμεση φούστα

Οι μπλούζες με στάμπα επιστρέφουν φέτος στο προσκήνιο πιο δυναμικά από ποτέ. Είναι άνετες, παιχνιδιάρικες, μας φτιάχνουν τη διάθεση και στέλνουν το μήνυμα που θέλουμε να περάσουμε… Μπορείτε πάντα να φορέσετε όλες τις ώρες της ημέρας μία μπλούζα στο αγαπημένο σας χρώμα με το μήνυμα που θέλετε να στείλετε. Αν θέλετε να πάτε την εμφάνιση σας ένα βήμα παρακάτω, σετάρετε την με μία ψηλόμεση, pencil φούστα και κάντε τη διαφορά.

Cropped top με φαρδύ μαύρο παντελόνι

Για το cropped top θα μιλήσουμε πολλές φορές φέτος, καθώς είναι η απόλυτη επιταγή της μόδας. Αν θέλετε να δημιουργήσετε ένα σύνολο μοντέρνο, άνετο και θηλυκό, επιλέξτε ένα cropped top σε χρώμα λευκό ή μπεζ και συνδυάστε το με ένα oversize παντελόνι. Το αποτέλεσμα θα είναι απλά υπέροχο.

Cropped top με φούστα

Είπαμε ότι το Cropped top θα  αποτελέσει πολλές φορές αντικείμενο συζήτησης τη φετινή σεζόν. Μπορείτε λοιπόν, να φορέσετε την τάση του Φθινοπώρου με μία φούστα-αντί με παντελόνι-. Το αποτέλεσμα θα είναι εξίσου μοντέρνο, αλλά ακόμα πιο σέξυ.

Αέρινο φόρεμα

Όσο ο καιρός το επιτρέπει θα είναι η  σταθερά αγαπημένη μας επιλογή. Υπάρχουν δεκάδες λόγοι να αγαπούμε τα αέρινα φορέματα και η αυτοπεποίθηση που μας χαρίζουν είναι ένας από αυτούς. Επιλέξτε ένα αέρινο φόρεμα όλες τις ώρες της ημέρας.Φορέστε το με flat ή με ψηλό παπούτσι και δημιουργήστε κάθε φορά ένα διαφορετικό στυλ, ανάλογα με τα αξεσουάρ που θα χρησιμοποιήσετε.

vwoman.gr