Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

ΣΤΥΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΞΕΤΕ ΤΟ ΜΑΥΡΙΣΜΑ ΣΑΣ


 Μάθετε πώς με το κατάλληλο σύνολο μπορείτε να τραβήξετε τα βλέμματα στο σταρένιο χρώμα της επιδερμίδας σας.

Είναι γεγονός πως η μαυρισμένη επιδερμίδα πάντα κερδίσει τις εντυπώσεις. Και είναι επίσης αλήθεια πως θέλετε με κάθε τρόπο να αναδεικνύεται το τροπικό μαύρισμα που αποκτήσατε κάτω από τον καυτό καλοκαιρινό ήλιο. Σας παρουσιάζουμε τρόπους για να να αναδείξετε το μαύρισμά σας ακολουθώντας τις επιταγές της μόδας.

Τολμήστε ένα πορτοκαλί σύνολο

Το πορτοκαλί είναι ο πιο στιλάτος τρόπος για να κερδίσετε τις εντυπώσεις με την μαυρισμένη επιδερμίδα σας. Αναδεικνύει μοναδικά το μαύρισμά σας και αποτελεί και τη νούμερο ένα τάση της μόδας. Τολμήστε να δημιουργήσετε ένα απολύτως πορτοκαλί σύνολο, συνδυάζοντας το με λευκά ή μαύρα παπούτσια. Στα θετικά του συγκεκριμένου χρώματος συγκαταλέγεται το ότι δεν απαιτείται ιδιαίτερο styling για να αναδειχτεί.

Επιλέξτε το διαχρονικό λευκό

Ίσως η πρώτη επιλογή που μας έρχεται στο μυαλό όταν σκεφτόμαστε τρόπους να εντυπωσιάσουμε με το μαύρισμά μας είναι ένα λευκό ρούχο. Το λευκό δημιουργεί αντίθεση με το μαυρισμένο δέρμα και υπερτονίζει την ηλιοκαμένη επιδερμίδα, γι’ αυτό και θα πρέπει να δώσουμε ιδιαίτερη προσοχή όταν το επιλέγουμε. Οι τόνοι του καθαρού λευκού πιθανόν να μη δημιουργήσουν το αποτέλεσμα που επιθυμούμε, ιδίως αν το μαύρισμά μας είναι έντονο. Σε αυτές τις περιπτώσεις ενδείκνυται η επιλογή του “σπασμένου”  λευκού καθώς και οι μπεζ αποχρώσεις.

Επενδύστε σε ένα καφέ και χρυσό σύνολο

Ο βέλτιστος τρόπος για να μιλούν όλοι για το εντυπωσιακό μαύρισμα σας είναι να επιλέξετε ένα σύνολο κοντά στο χρώμα που έχει πλέον το δέρμα σας. Ένα outfit  με βάση το καφέ και έντονες χρυσές πινελιές θα δείχνει απλά υπέροχο.

Φορέστε κίτρινο

Το κίτρινο είναι το χρώμα της χαρά και του ήλιου και μία τέλεια ιδέα για να κάνετε το χρώμα του δέρματός σας να δείχνει ακόμα πιο ηλιοκαμένο. Μπορείτε να σετάρετε μία κίτρινη φούστα με ένα τοπ σε κίτρινες και καφέ αποχρώσεις και το αποτέλεσμα θα σας δικαιώσει.

vwoman.gr