Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

ΚΑΛΕΣΜΕΝΗ ΣΕ ΓΑΜΟ: «ΤΙ ΝΑ ΦΟΡΕΣΩ;»


 Αν έχετε την ερώτηση, σας έχουμε την απάντηση, σας παρουσιάζουμε προτάσεις και λύσεις, μέσα από εντυπωσιακές εμφανίσεις, για το αιώνιο ερώτημα που επιστρέφει-μαζί με τις τελετές- δυναμικά.

Είναι γεγονός πως οι γάμοι και οι βαφτίσεις μας έλειψαν πολύ. Χορός, αγαπημένοι φίλοι και διασκέδαση μέχρι το πρωί. Οι γάμοι και οι κοινωνικές τελετές επέστρεψαν στη ζωή μας. Και μαζί τους επέστρεψε και το κλασσικό ερώτημα: «Τι να φορέσω στο γάμο;»

Για να σας βοηθήσουμε να βρείτε την απάντηση στο ερώτημα που σας βασανίζει συγκεντρώσαμε και σας παρουσιάζουμε τις πιο όμορφες εμφανίσεις για να λάμψετε ως καλεσμένη.

Αέρινο φουστάνι σε έντονα χρώματα όπως η JLO στο γάμο του Tom Cruise

Μία από τις πιο όμορφες και στιλάτες επιλογές είναι ένα αέρινο φόρεμα σε έντονα χρώματα. Το κίτρινό, το μπλε ρουά και το σμαραγδί θα τραβήξουν τα βλέμματα και θα αναδείξουν το μαύρισμά σας. Στα επιπλέον πλεονεκτήματα συγκαταλέγεται πως λόγω χρώματος δε χρειάζεται ιδιαίτερο styling. Αν το επιλέξετε για βάφτιση καλό θα ήταν το μακιγιάζ σας να γίνει σε γήινες αποχρώσεις.

Είναι η επιλογή που έκανε η Jennifer Lopez ως καλεσμένη στο γάμο του Tom Cruise και της Kate Holmes, που έλαβε χώρα το 2006 στο κάστρο Orsini Odescalchi  60 χιλιόμετρα έξω από τη Ρώμη. Μπορεί ο γάμος να μην ήταν ανθόσπαρτος, όμως η εμφάνιση της JLo ήταν απλά υπέροχη!

Μοβ φόρεμα σε στενή γραμμή και έντονο V όπως η Luciana Damon στο γάμο του George Clooney

Το μοβ είναι μία από τις πλέον ιδανικές επιλογές χρωμάτων αν είστε καλεσμένη σε γάμο ή και σε βαφτιστή. Θεωρείτε ένα από τα πλέον ενδεδειγμένα χρώματα καθώς προσδίδει επισημότητα και συμβολίζει τη χαρά. Δεν είναι τυχαίο που είναι το χρώμα που επιλέγεται συχνά για τις παρανύφους. Ένα μακρύ φόρεμα σε μοβ χρώμα και στενή γραμμή δημιουργεί ένα τέλειο σύνολο αν είστε καλεσμένη σε γάμο κοντινού σας προσώπου. Είναι η επιλογή που έκανε η Lucianna Damon, σύζυγος του Matt Damon, στο γάμο του επιστήθιου φίλου του συζύγου της,George Clooney που πραγματοποιήθηκε στη Βενετία.

Τούτου φόρεμα σε παλ αποχρώσεις όπως η Victoria στο γάμο του Tom Cruise

Το τούτου φόρεμα είναι η τέλεια επιλογή για την εμφάνισή σας σε έναν γάμο, ιδίως αν είστε μία από τις φίλες της νύφης. Είναι θηλυκό, χαριτωμένο και προσδίδει νεανική και χαρούμενη διάθεση. Μοναδική προϋπόθεση για να το φορέσετε είναι να μπορείτε να το υποστηρίξετε όσον αφορά στο σωματότυπο και το στυλ σας. Και φυσικά να αντέχετε τα ψηλά τακούνια τα οποία επιβάλλονται στη συγκεκριμένη περίπτωση. Είναι ιδανική επιλογή και για βάφτιση, αρκεί το πάνω μέρος του φορέματος να μην έχει υπερβολικά σχέδια και κεντήματα. Με ένα υπέροχο τούτου φόρεμα εμφανίστηκε στο γάμο του Tom Cruise μία από τις ιέρειες του στιλ, η Victoria Beckham.

Φόρεμα σε στενή γραμμή όπως Amal Clooney στον γάμο του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle

Τον τελευταίο καιρό υπάρχει η τάση πολλοί γάμοι να γίνονται πρωινές ώρες. Σε έναν πρωινό γάμο ή σε μία βάφτιση μία πολύ όμορφη πρόταση είναι ένα φόρεμα σε στενή γραμμή. Με ένα φόρεμα σε στενή γραμμή σε χρώμα κροκί εμφανίστηκε η Amal Clooney στο πλευρό του George στον πριγκιπικό γάμο του Harry και της Megan.

Μακρύ σκούρο μπλε φόρεμα όπως η Cindy Crawford στο γάμο του George και της Amal Clooney

Αν θέλετε να κάνετε μία κλασσική και ασφαλής επιλογή για την εμφάνισή σας σε έναν γάμο επιλέξτε ένα μακρύ φόρεμα σε τόνους του σκούρου μπλε.
Είναι ένα χρώμα που προσδίδει επισημότητα και μία ενδυματολογική επιλογή στην οποία δεν επιδέχονται πολλά λάθη. Αν και κλασσική επιλογή, με τα κατάλληλα κοσμήματα γίνεται εντυπωσιακή. Είναι το ένδυμα με το οποίο είδαμε την Cindy Crawford στο γάμο του George και της Amal Clooney.

 Πηγή: vwoman.gr