Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

ΜΑΙΡΗ ΚΑΤΡΑΝΤΖΟΥ: Ο ΠΑΡΑΜΥΘΕΝΙΟΣ ΓΑΜΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΝΥΦΙΚΟ ΤΗΣ ΣΧΕΔΙΑΣΤΡΙΑΣ


 Η Μαίρη Κατράντζου παντρεύτηκε μετά από 19 χρόνια σχέσης τον εκλεκτό της καρδιάς της  σε μία παραμυθένια τελετή στις Σπέτσες. 

Σε ένα μαγευτικό σκηνικό βγαλμένο από παραμύθι, η διεθνούς φήμης Ελληνίδα σχεδιάστρια Μαίρη Κατράντζου ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου, με τον επί 19 χρόνια σύντροφό της, Καθηγητή Νευρολογίας του Πανεπιστημίου King’s College, Μάριο Πολίτη.

Ανάμεσα σε συγγενείς και αγαπημένους φίλους του ζευγαριού, βρέθηκαν μεταξύ άλλων και η  Βίκυ Καγιά, η Τατιάνα Μπλάτνικ και η πρώην διευθύντρια της Ρωσσικής Vogue, Nasiba Adilova, οι οποίες και ανάρτησαν φωτογραφίες από τον υπέροχο γάμο.

Το υπέροχο 50’s νυφικό της σχεδιάστριας

Η πετυχημένη Ελληνίδα σχεδιάστρια επέλεξε να φορέσει ένα midi, σατέν νυφικό, σε απλή γραμμή, με μακρυά μανίκια, σε διάθεση βγαλμένη από τη δεκαετία του '50. Η στιλιστική λεπτομέρεια που έκανε τη διαφορά ήταν τα εντυπωσιακά σκουλαρίκια, που δεν ήταν λευκά ως είθισται, αλλά γαλάζια.

Το χτένισμά της  ήταν λιτό και φινετσάτο, με ένα ελαφρύ πιάσιμο. Η σατέν κορδέλα με την οποία  η σχεδιάστρια στόλισε τα μαλλιά της συμπλήρωνε αρμονικά την εμφάνιση της.

Το μακιγιάζ που επέλεξε η όμορφη νύφη ήταν επίσης λιτό, σε γήινες  αποχρώσεις. Η Μαίρη Κατράντζου έλαμπε κυριολεκτικά από ευτυχία στο πλευρό του αγαπημένου της.

Τις εντυπώσεις έκλεψαν οι εμβληματικές σατέν γόβες Roger Vivier που έμοιαζαν να είναι βγαλμένες από παραμύθι. Πρόκειται για ένα ιστορικό ζευγάρι παπούτσια που δημιούργησε  ο ίδιος ο Γάλλος Roger Vivier για τις χορεύτριες του  Moulin Rouge.

Παραμυθένιο ήταν και το σκηνικό της δεξίωσης, με κουρτίνες φωτός και λευκές ορχιδέες να δημιουργούν ένα πραγματικά ονειρικό σκηνικό.

Εντυπωσιακή και η ολόλευκη τούρτα του ζευγαριού, στολισμένη με όμορφα λουλούδια και boho διάθεση.

Η πιο όμορφη και σημαντική λεπτομέρεια της λαμπερής βραδιάς ήταν ο έρωτας και η ευτυχία που ήταν διάχυτη στα μάτια του  ζευγαριού.

 vwoman.gr