Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Θα εκτυπώνατε τα μαλλιά σας;

                     

O Alexis Ferrer στυλίστας και hairdresser από τη Βαρκελώνη, παρουσίασε μια εκπληκτική τεχνική εκτύπωσης σε συνεργασία με το X-presion Creativos studio που δίνει ένα πραγματικά μοναδικό look στα μαλλιά.. Μια πρωτότυπη μορφή τέχνης που αποκαλύπτει με μια σειρά από φωτογραφίες, μέρος της συλλογής του με τον τίτλο “The Favorite”, που υπογράφει ο φωτογράφος Rafael Andreu. 

Ο καλλιτέχνης δουλεύει την τεχνική εκτύπωσης μαλλιών από το 2012 ενώ επέλεξε να συνδυάσει την τεχνολογία και την παράδοση στο τελευταίο του project. Για αυτό, αντλεί έμπνευση από τα motifs των υφασμάτων της Γαλλικής bourgeoisie του 18ου αιώνα για να αναβιώσει το στυλ Baroque και στη συνέχεια να τοποθετήσει extensions στα ξανθά μαλλιά των μοντέλων Emma Fuhrmann, Camila Ferreyro και Patrizia Lombardo.

“Πρέπει να παραδεχτώ ότι η πρώτη εντύπωση στα μαλλιά ήταν μια πραγματική πρόκληση και

χρειάστηκαν δύο μήνες για να έχουμε καλά αποτελέσματα σε high definition”, δήλωσε ο Alexis Ferrer.

Στις φωτογραφίες από τη συλλογή “The favorite” φαίνονται οι εντυπωσιακές λεπτομέρειες κα η ποιότητα εκτύπωσης, που μας επιτρέπει να διακρίνουμε παιώνιες, πεταλούδες, λουλούδια και πτηνά, με έμπνευση από το στυλ baroque. Περισσότερες φωτογραφίες θα βρείτε στο λογαριασμό Instagram του καλλιτέχνη.

Πηγή: lifetalks