Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Στα χρώματα του Καλοκαιριού

 


Βάλτε χρώμα στα ρούχα και στην διάθεσή σας

Το καλοκαίρι θέλει καλή διάθεση και πολύ χρώμα. Ειδικά φέτος το καλοκαίρι τα έντονα χρώματα έχουν την τιμητική του και μας καλούν να τα αφήσουμε να μας παρασύρουν σε ένα αέναο παιχνίδι εντυπώσεων.

Ριγέ στα χρώματα του ουράνιου τόξου

Τα πολλά και έντονα χρώματα αυτό το καλοκαίρι είναι η απόλυτη τάση. Ένα ριγέ μπλουζάκι υπόσχεται να απογειώσει το στυλ σας. Μπορείτε να το συνδυάσετε με ένα λευκό παντελόνι και να το απογειώσετε με ένα ψάθινο καπέλο.

Λαμπερό πορτοκαλί

Είναι το απόλυτο καλοκαιρινό χρώμα. Χαρούμενο, μοντέρνο, λαμπερό και δυναμικό. Μία φόρμα σε  χρώμα πορτοκαλί θα απογειώσει την εμφάνιση σας. Αν θέλετε να τραβήξετε πάνω σας όλα τα βλέμματα, σετάρε το πορτοκαλί σύνολό σας με μία πράσινη τσάντα και κάντε τη διαφορά.

Παλ μοβ στο χρώμα της λεβάντας

Το συγκεκριμένο χρώμα αγαπήθηκε το χειμώνα και λατρεύτηκε το καλοκαίρι. Το μοβ ταιριάζει σε όλες τις επιδερμίδες και προσδίδει κύρος, χωρίς να είναι ιδιαίτερα έντονο ή επιθετικό. Ένα μοβ σύνολο στο χρώμα της λεβάντας είναι η ιδανική επιλογή για μία χαλαρή βόλτα στην πόλη, λίγο πριν τις καλοκαιρινές διακοπές.

Έντονο κοραλλί

Κανένα άλλο χρώμα δεν είναι τόσο θηλυκό όσο το κοραλλί, γι’ αυτό και ένα τοπ ή μπλουζάκι σε κοραλλί απόχρωση πρέπει να υπάρχει στην καλοκαιρινή σας ντουλάπα και στη βαλίτσα των διακοπών σας. Επειδή το κοραλλί είναι έντονο καλό είναι να το φορέσετε με μαύρο και να επιλέξετε ήπιο make up σε γήινες αποχρώσεις. Μία δερμάτινη ζιπ κιλότ θα κάνει τη διαφορά.


Πηγή: vwoman.gr