Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

BEYONCE: ΣΤΟ RODEO ΣΕ ΡΟΛΟ COW GIRL ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΗΣ ΣΥΛΛΟΓΗΣ


 Η καυτή τραγουδίστρια κυκλοφόρησε τη νέα της σειρά:Adidas x Ivy Park και ανέβασε τη θερμοκρασία κατακόρυφα.

Η νέα συλλογή της  Beyonce, Adidas x Ivy Park  είναι πλέον γεγονός. Πρόκειται για μία μοντέρνα αθλητική συλλογή, που απευθύνεται στις σύγχρονες γυναίκες που αγαπούν τον εαυτό τους και είναι περήφανες για το σώμα τους, καθώς η σειρά κυκλοφορεί εξ΄αρχής και σε plus size μεγέθη.

Την παρουσίαση της συλλογής Adidas x Ivy Park  έκανε η ίδια η Beyonce, σε μία καυτή εμφάνιση στο… Rodeo.Η αγαπημένη  τραγουδίστρια σε  ρόλο Cowgirl αναδείκνυε τις δημιουργίες της συλλογής που τόνιζαν τις εντυπωσιακές της καμπύλες.

Η συλλογή αποτελείται από casual κομμάτια με κυρίαρχο το Denim στοιχείο. Από τις δημιουργίες που ξεχωρίζουν είναι ένα εντυπωσιακό Denim Boduysuit, που ταιριάζει τέλεια σε όλους τους σωματότυπους.

Μία από τις προτάσεις της σειράς Adidas x Ivy Park  είναι η Denim Cowprint φούστα. Είναι γεγονός πως τα animal prints αποτελούν μία από τις τάσεις της φετινής σεζόν. Ωστόσο, το Cowprint κάνει πραγματικά τη διαφορά.

Τα Denim πουκάμισα είναι το κυρίαρχο στοιχείο της συλλογής. Συνδυάζεται εύκολο με πολλούς συνδυασμούς και είναι ιδανικό για όλες τις ώρες της ημέρας.

Η σειρά είναι ήδη διαθέσιμη από τις  19 Αυγούστου, στο διαδίκτυο , στον διαδικτυακό τόπο της  Adidas x Ivy Park 

 

 Πηγή: vwoman.gr