Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Vitamin C το Καλοκαίρι. Όχι μόνο δεν απαγορεύεται, αλλά επιβάλλεται



Αν αναζητούμε ένα συστατικό στην κοσμετολογία, με αποδεδειγμένη λευκαντική και αντιρυτιδική δράση, τότε η απάντηση είναι μία: Βιταμίνη C.

Ανακαλύφθηκε το 1930 και από τότε έχουν πραγματοποιηθεί χιλιάδες μελέτες που κατέληξαν στο επιστημονικό συμπέρασμα, ότι μιλάμε για ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό συστατικό με πολλές δράσεις:

1. Προστατεύει τα κύτταρα του δέρματος από την καταστροφή που προκαλούν οι ελεύθερες ρίζες από την έκθεση στον ήλιο, στην περιβαλλοντική μόλυνση και τις τοξίνες που εκκρίνονται λόγω stress.

2. Καταπολέμα αποτελεσματικά και σε σύντομο χρονικό διάστημα τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες.

3. Περιορίζει την παραγωγή μελανίνης με αποτέλεσμα να λευκαίνει τις δερματικές κηλίδες και πανάδες.

4. Δίνει λάμψη στον τόνο της επιδερμίδας.

Στην νεανική ηλικία, την βρίσκουμε στα 2 πρώτα στρώματα της επιδερμίδας σε πολύ μεγάλες ποσότητες, αλλά μεγαλώνοντας, τα αποθέματα εξαντλούνται δραματικά!



Η λύση φυσικά υπάρχει, με την προσθήκη της Βιταμίνης C στα καλλυντικά μας, ώστε να εμπλουτίζονται τα 2 στρώματα της επιδερμίδας. Αυτή η διαδικασία, αν ακολουθείται σωστά και τακτικά, μπορεί να επαναφέρει τα επίπεδα της Βιταμίνης C, στις τιμές της νεανικής ηλικίας και να επωφεληθούμε όλα καλά που μας προσφέρει αυτό το φυσικό συστατικό.

Υπάρχουν πολλά προϊόντα στα περισσότερα Beauty brands, που περιέχουν αυτό το αγαπημένο συστατικό σε μορφή κρέμας, ορού ή σε σκόνη και αναμφισβήτητα αποτελούν best sellers.

Στην Eleusis Cosmetics,μπορείτε να την βρείτε στην μάσκα προσώπου DETOX Clay Mask
Για τη συνέχεια πατήστε εδώ »