Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

TO ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΤΗΣ VICTORIA BECKHAM

 


Μάθετε πως μπορείτε και εσείς να το πετύχετε

Είναι γεγονός πως η Victoria Beckham ξέρει πάντα να κερδίζει τα βλέμματα και να εντυπωσιάζει με τις στιλάτες επιλογές  της.

Δεν είναι λίγες οι φορές που έχει μοιραστεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κάποια από τα μυστικά ομορφιάς της, όπως για παράδειγμα τον στιλ που επιλέγει στο make up της.

Ελαφριές Βάσεις

Για τη Victoria είναι σημαντικό το δέρμα να φαίνεται πάντα φρέσκο και δροσερό. Γι’ αυτό και επιλέγει βάσεις που δεν είναι “βαριές” . Το μυστικό είναι να μην χρησιμοποιείτε make up αν το δέρμα σας δεν το έχει ανάγκη. Μια αντηλιακή πούδρα ή μία κρέμα BB αρκούν.

Λάμψη κάτω από τα μάτια

Αν θέλετε το βλέμμα σας να φαίνεται πάντα ξεκούραστο και εντυπωσιακό, το μυστικό βρίσκεται στις λάμψεις. Χρησιμοποιήστε concealer  κάτω από τα μάτια και στην εσωτερική γωνία τους, όπως ακριβώς κάνει η Victoria και δείτε το στιλ σας να απογειώνεται.

Bronze στα μάγουλα 

Η ηλιοκαμένη επιδερμίδα είναι πάντα sexy και εντυπωσιακή. Ένα κόλπο που χρησιμοποιεί η Victoria και μπορείτε να υιοθετήσετε και εσείς είναι να χρησιμοποιήσετε ένα bronze ρουζ στα κόκαλα του προσώπου πάνω από τα ζυγωματικά. Με αυτόν τον τρόπο οι γωνίες σας θα φαίνονται πιο έντονες και τα χαρακτηριστικά σας θα τονιστούν.


Πηγή: vwoman.gr