Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

ΑSHLEY GRAHAM: ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΟΡΑΜΕ ΜΕ ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ ΤΟ ΜΑΓΙΟ ΜΑΣ


 To διάσημο plus size μοντέλο μας μαθαίνει πώς να νιώθουμε αυτοπεποίθηση με το σώμα μας και να απολαμβάνουμε τις στιγμές στην παραλία.

Τα πρότυπα της ομορφιάς τα τελευταία χρόνια έχουν αλλάξει ριζικά. Η Αshley Graham συνέβαλε δραστικά σε αυτή την αλλαγή. Ήταν το πρώτο plus size μοντέλο που φόρεσε φτερά Αγγέλου της Victoria Secret. Το πανέμορφο μοντέλο νιώθει άνετα με το σώμα της και μας

παρουσιάζει προτάσεις για εντυπωσιακές εμφανίσεις στην παραλία.

Floral μαγιό με κορδονάκια

Η Αshley Graham φωτογραφίζετε συχνά με μαγιό, στέλνοντας το μήνυμα του πόσο περήφανη είναι για το σώμα της. Μία από τις αγαπημένες της επιλογές σε μαγιό είναι το Floral με κορδονάκια. Δοκιμάστε το και εσείς. Το μυστικό για να δείχνει πιο κομψή η σιλουέτα σας είναι να δέσετε τα κορδονάκια από το κάτω μέρος του μαγιό ψηλά.

Ενισχυμένο τριγωνάκι

Ποιος είπε ότι μία γυναίκα με πλούσιες καμπύλες δεν μπορεί να φορέσει ένα μαγιό τριγωνάκι; H Αshley Graham το επιλέγει συχνά. Το ενισχυμένο τριγωνάκι θα αναδείξει μοναδικά το μπούστο σας και θα τραβήξει τα βλέμματα στο πάνω μέρος του σώματός σας.

Ολόσωμο με δέσιμο μπροστά στο στήθος

Μια αγαπημένη επιλογή των γυναικών με καμπύλες είναι το ολόσωμο μαγιό. Η Αshley Graham μας δείχνει πώς να εντυπωσιάσουμε με ένα ολόσωμο μαγιό. Το μυστικό βρίσκεται στο έντονο χρώμα που πρέπει να έχει, αλλά  και στο δέσιμο στο σημείο του μπούστου που κάνει τις καμπύλες πιο εντυπωσιακές και θελκτικές.

Pin up μαγιό

Το  pin up μαγιό είναι πάντα κομψό και sexy. Είναι φτιαγμένο για τις γυναίκες με καμπύλες, καθώς την εποχή που δημιουργήθηκε τα πρότυπα ομορφιάς ήταν πολύ διαφορετικά και τα γυναικεία σώματα ήταν πολύ πιο ζουμερά. Ένα pin up μαγιό με μία ζώνη στην μέση-που αγαπά η Ashley Graham- θα προσδώσει στιλ και θα κάνει το σώμα να φαίνεται πιο κομψό.

Mix &Match επιλογή

To Mix &Match είναι η νέα καυτή τάση στο μαγιό. Αν θέλετε να εντυπωσιάσετε, να αναδείξετε το πάνω μέρος του σώματός σας και να κάνετε τη μέση σας να δείχνει πιο λεπτή, κάντε ότι η Αshley Graham. Κάντε μία mix&match επιλογή, φορώντας ένα μονόχρωμο σλιπ και ένα πάνω μέρος με έντονα μοτίβα.

Πηγή: vwoman.gr