Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Η διάσημη ηθοποιός Scarlett Johansson δημιουργεί τη δική της σειρά καλλυντικών


από τη Ρένα Κάντζα, www.cosmeticsdelux.gr

 Η Scarlett Johansson κυκλοφόρησε τη δική της σειρά καλλυντικών. Η διάσημη ηθοποιός θα συνεργαστεί με τις Najafi Companiws, μια εταιρεία που επενδύει μεταξύ 5 και 10 εκατομμυρίων δολαρίων στην σειρά που δεν έχει βρει ακόμη το όνομά της, σύμφωνα με σχετικές πληροφορίες. 

Λίγα είναι γνωστά για όσα σχεδιάζει η Scarlett Johannson. Τα προϊόντα της θα είναι σχετικά με makeup, περιποίηση δέρματος ή και τα δύο;  Όπως και να έχει, θα είναι η πρώτη σειρά της σταρ. Η Johnansson υπήρξε brand ambassador για τη L'Oreal Paris, καθώς και διάσημο μοντέλο  για τη σειρά αρωμάτων Dolce & Gabbana, The One. Σε αυτήν την περίπτωση, ωστόσο, θα είναι ιδρυτής και πρόεδρος της νέας εταιρείας.

«Πριν από αρκετά χρόνια, έκανα λίγο πίσω από όποια συμφωνία για προβολή προϊόντων ομορφιάς με σκοπό να δημιουργήσω κάτι δικό μου που θα θεωρούσα αληθινό. Το αποτέλεσμα είναι μια καθαρή, προσιτή προσέγγιση στην ομορφιά », δήλωσε η Johansson σύμφωνα με το Women’s Wear Daily. Η μάρκα της Johansson πρόκειται να κυκλοφορήσει στις αρχές του επόμενου έτους, σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες.

Η Johansson πλησίασε ένα πρώην στέλεχος της Juicy Couture, την Kate Foster, για να  γίνει διευθύνουσα σύμβουλος σύμφωνα άλλωστε και με το προφίλ της Foster στο LinkedIn, στο οποίο αναγράφεται: "Συν-ιδρύτρια και διευθύνουσα σύμβουλος μιας νέας εταιρείας ομορφιάς που θα κυκλοφορήσει σύντομα."

Δεν έχουμε παρά να περιμένουμε...