Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

ΣΙΚ ΜΕ JEAN ΣΟΡΤΣΑΚΙ


 Εντυπωσιάστε επιλέγοντας την πιο διαχρονική εμφάνιση του καλοκαιριού.

Ποιά από εμάς δεν έχει στην ντουλάπα της- έστω και κρυμμένο- ένα jean σορτσάκι. Το πιο κλασσικό καλοκαιρινό ένδυμα, μπορεί να απογειώσει την εμφάνιση μας και να μας κάνει να κερδίσουμε τις εντυπώσεις αρκεί να το φορέσουμε σωστά.

Τζιν σορτσάκι με λευκό τοπάκι ή πουκάμισο

Το αγαπημένο στιλ της Rihanna! Είναι ένας συνδυασμός που μπορεί να φαντάζει απλός, παράλληλα όμως είναι και άκρως εντυπωσιακός. Το λευκό τοπ ταιριάζει απίστευτα με το τζιν, ενώ παράλληλα αναδεικνύει και το μαύρισμα της επιδερμίδα σας. Τα λευκά παπούτσια συμπληρώνουν μοναδικά το look.Τέλος,τα λευκά γυαλιά είναι η πινελιά που κάνει τη διαφορά.


Τζιν σορτσάκι με μαύρο μπλουζάκι

Αν θέλετε να προσδώσετε έναν αέρα μυστηρίου και δυναμισμού στην εμφάνισή σας, τότε σετάρετε το denin σορτσάκι σας  με  t-shirt ή με ένα crop top στις αποχρώσεις του μαύρου. Σε αυτή την περίπτωση φορέσετε και μία μαύρη ζώνη για να δημιουργήσετε αρμονία στο σύνολό σας. Τα παπούτσια μπορούν να είναι και πάλι μαύρα ή  λευκά για να δημιουργήσουν αντίθεση.

Τζιν σορτσάκι με παπούτσια στο χρώμα του δέρματος

Το τζιν σορτσάκι είναι η ιδανική επιλογή αν θέλετε να αναδείξετε τα καλλίγραμμα πόδια σας. Και ο ιδανικός τρόπος για να  κάνετε  τα πόδια σας να φαίνονται πιο καλλίγραμμα και πιο ψηλά, είναι ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα παπούτσια στο χρώμα του δέρματος. Δεν είναι καθόλου τυχαίο πως είναι  συχνά βλέπουμε τη Victoria Beckham να επιλέγει αυτόν το συνδυασμό. Το ιδανικό χρώμα τοπ σε αυτή την περίπτωση είναι το σκούρο μπλε.

Τζιν σορτσάκι με φουξ πουκάμισο

Πρόκειται για τον πιo καλοκαιρινό καλοκαιρινό τρόπο να αναδείξετε το στυλ σας. Άλλωστε το συγκεκριμένο πουκάμισο αποτελεί το κομμάτι σταρ της φετινής σεζόν.

Τζιν σορτσάκι με T-shirt με στάμπα

Ο πιο νεανικός τρόπος να φορέσετε το τζιν σορτσάκι σας είναι με ένα t-shirt με μία όμορφη στάμπα ή με ένα έξυπνο μήνυμα. Και αν θεωρείτε πως η συγκεκριμένη εμφάνιση δεν μπορεί να είναι κομψή, δείτε απλά την Alessandra Ambrosio.

Πηγή: vwoman.gr