Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

H KIM KARDASHIAN ΠΑΕΙ ΣΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΤΟΥ ΤΟΚΙΟ


 H γνωστή τηλεπερσόνα είναι η επίσημη σχεδιάστρια των εσωρούχων της Ολυμπιακής και Παραολυμπιακής Ομάδας των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής.

Η Kim Kardashian δεν σταματά να μας εκπλήσσει ποτέ. Πριν από μερικές ημέρες ανακοίνωσε πως θα συμμετέχει στους Ολυμπιακούς αγώνες του Τόκιο. Φυσικά, όχι ως αθλήτρια, αλλά ως σχεδιάστρια εσωρούχων.

Την είδηση έκανε γνωστή η ίδια μέσα από ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.«Έχω ακούσει κάθε λεπτομέρεια για τους Ολυμπιακούς από το πατριό μου από τότε που ήμουν 10 ετών. Καθώς έβλεπα τους αθλητές να ανταγωνίζονται, άρχισα να γίνομαι μέρος των Ολυμπιακών Αγώνων. Ταξίδευα σε όλες τις διαφορετικές πόλεις με τον πατέρα και την οικογένεια μου για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, και κάθε φορά θα αγόραζα ένα Ολυμπιακό μπλουζάκι ως αναμνηστικό», έγραψε χαρακτηριστικά. «Όταν έλαβα την κλήση να είναι μέρος του @TeamUSA 🇺🇸, είδα να περνάει μπροστά από τα μάτια μου κάθε στιγμή που έχω περάσει θαυμάζοντας τη δύναμη και την ενέργεια των Ολυμπιακών», κατέληξε η Kim Kardashian στην ανάρτησή της.

 

Την ανακοίνωση της  Kim Kardashiasn συνόδευε  φωτογραφία με διάσημες αθλήτριες-μεταξύ των οποίων οι  Alex Morgan, Haley Anderson, Scout Bassett, Dalilah Muhammed και A’ja Wilson -να τα φορούν.

Η σειρά εσωρούχων που θα ντύσει τις αθλήτριες ονομάζεται Skims και ο λόγος που επιλέχτηκαν από την Ολυμπιακή Επιτροπή των Η.Π.Α είναι ο συνδυασμός κομψότητας, άνεσης και αθλητικής σχεδίασης.

Όλα τα εσώρουχα της συλλογής, παράγονται εξ ολοκλήρου στο στο Λος Άντζελες από βιολογικό βαμμένο βαμβάκι ενώ τα χρώματα  της σειράς είναι εμπνευσμένα από τη φύση.

Η συλλογή των Ολυμπιακών Εσωρούχων της Kim Kardashian είναι διαθέσιμη στον διαδικτυακό τόπο https://skims.com/

Πηγή: vwoman.gr