Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

H BEYONCE ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΩΣ ΝΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ ΧΡΩΜΑ


 Η καυτή σούπερ σταρ μας μαθαίνει πώς να χρωματίσουμε την εμφάνιση μας.

Η Beyonce είναι δεδομένο πως θα τραβήξει σε κάθε της εμφάνιση όλα τα βλέμματα πάνω της. Εκτός από την εντυπωσιακή της εμφάνιση και της εκρηκτικές της καμπύλες τα έντονα χρώματα που επιλέγει να φορά, μετατρέπουν κάθε εμφάνιση της Beyonce σε θέμα συζήτησης.

Κίτρινο: Λαμπερό και εντυπωσιακό

Το κίτρινο είναι ένα χρώμα λαμπερό και φωτεινό. Θεωρείται αγαπημένη επιλογή του καλοκαιριού καθώς αναδεικνύει το μαύρισμα ακόμα περισσότερο από το λευκό. H Beyonce συνηθίζει να φορά συχνά κίτρινα φορέματα. Στα θετικά του συγκεκριμένου χρώματος συγκαταλέγεται το ότι δεν απαιτείται ιδιαίτερο stylish, καθώς είναι από μόνο του πολύ εντυπωσιακό.

Ροζ: Απολύτως θηλυκό

Καμία άλλη επιλογή δεν είναι τόσο θηλυκή όσο το ροζ. Η συγκεκριμένη απόχρωση ταιριάζει ιδανικά στα Boho ρούχα και έχει την τάση να μας κάνει να δείχνουμε μικρότερες. H Beyonce το γνωρίζει αυτό καλά και γι’ αυτό την επιλέγει συχνά.

Βεραμάν με κοραλλί: Ο απόλυτος καλοκαιρινός συνδυασμός

Το καλοκαίρι είναι η εποχή που καλούμαστε να φορέσουμε όλο και πιο λαμπερά χρώματα. Το βεραμάν παραπέμπει στα χρώματα της θάλασσας, ενώ το κοραλλί στο μαγικό βυθό της. Ο συνδυασμός αυτών των χρωμάτων δίνει μία έντονη αλλά ταυτόχρονα αρμονική εικόνα.

Floral: Η δροσερή εκδοχή του καλοκαιριού

Το floral και αυτό το καλοκαίρι είναι εδώ και μας καλεί να το φορέσουμε και να το απολαύσουμε. Οι Floral αέρινες παντελόνες δίνουν ένα ξεχωριστό στιλ στην κάθε μας εμφάνιση και πολύ χρώμα στις στιγμές μας. Κάτι ξέρει η Beyonce που τις αγαπά τόσο πολύ.

Πηγή: vwoman.gr