Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Η GWEN STEFANI ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΕ ΦΟΡΩΝΤΑΣ ΕΝΑ ΥΠΕΡΟΧΟ ΝΥΦΙΚΟ VERA WANG



 Tο νυφικό που σχεδίασε ειδικά για την τραγουδίστρια η κορυφαία δημιουργός, έφερε γραμμένα τα ονόματα του ζευγαριού και των τριών παιδιών της Gwen Stefani.

Η Gwen Stefani και ο Blake Shelton- το  απόλυτο μουσικό ζευγάρι, όπως τους  έχουν χαρακτηρίσει- ενώθηκαν με τα Ιερά δεσμά το περασμένο Σάββατο 3 Ιουλίου. Οι δύο τους ήρθαν πιο κοντά το 2015 όταν αμφότεροι ήταν κριτές στο” Τhe Voice”.

Και μπορεί η διάσημη τραγουδίστρια να έχει διαλέξει τον άντρα της ζωής της, ωστόσο δυσκολεύτηκε από ότι φαίνεται να επιλέξει αν ήθελε το νυφικό της να είναι μακρύ ή κοντό και έτσι η Vera Wang δημιούργησε για εκείνη ένα υπέροχο μακρύ νυφικό, το όποιο κατά τη διάρκεια της δεξίωσης έγινε σέξι και κοντό.

Αέρινο και ρομαντικό το νυφικό της τελετής

Εντυπωσιακό, κομψό, αέρινο και ρομαντικό ήταν το νυφικό της Gwen Stefani που επέλεξε για την τελετή. Το νυφικό έφερε τη σφραγίδα και την έμπνευση της κορυφαίας σχεδιάστριας νυφικών, Vera Wang, που ήθελε να υπερτονίσει τον αγνό και ισχυρό έρωτα του ζευγαριού. 

Το νυφικό ταίριαζε στη ρομαντική διάθεση του ζευγαριού καθώς ο γάμος πραγματοποιήθηκε σε ένα εκκλησάκι που έχτισε μέσα στο ράντζο του ο γαμπρός, ειδικά για να παντρευτεί την αγαπημένη του.

Μοντέρνο και σέξι το νυφικό της δεξίωσης

Κατά τη διάρκεια της δεξίωσης το νυφικό άλλαξε μορφή και μετατράπηκε σε ένα εξίσου εντυπωσιακό φόρεμα με ροκ στοιχεία και μοντέρνα διάθεση, το οποίο συνδύασε με λευκές μπότες. Τις εντυπώσεις έκλεβε ο φιόγκος που είναι και το σήμα κατατεθέν στα νυφικά της Vera Wang που διατηρήθηκε και κατά τη διάρκεια της δεξίωσης. Το πέπλο της  ήταν περίτεχνο και είχε πάνω του όμορφα κεντητά ανθάκια και γραμμένα εκτός από το όνομα της Gwen Stefani και του συζύγου της και τα ονόματα των τριών γιων της, του 15χρονου Kingston James McGregor, του 12χρονου Zuma Nesta Rock και του 7χρονου Apollo Bowie Flynn.

Την είδηση του γάμου έκανε γνωστή η ίδια η Gwen Stefani, μέσα από αναρτήσεις φωτογραφιών του γάμου που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο  Instagram.

Πηγή: vwoman.gr