Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

ΟΛΑ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΟ BRONZE LOOK


Όλα τα βήματα για να υιοθετήσετε το απόλυτο ηλιοκαμένο makeup look για αυτό το καλοκαίρι

Πρόσωπο

Η bronze πούδρα είναι το «A» και το «Ω» για το bronze look. Προτιμήστε μια πούδρα με ματ αποτέλεσμα για πιο φυσικό look. Εφαρμόστε με φαρδύ πινέλο στα ζυγωματικά και στο μέτωπο για το απόλυτο ηλιοκαμένο look.

Μάτια

Bronze look χωρίς σκιές σε καφέ τόνους.. δε γίνεται! Ένα Smokey bronze είναι το απόλυτο trend. Εφαρμόστε στην πτυχή  του ματιού μια σκιά ματ σε ζέστη καφέ απόχρωση, στο καπάκι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια shimmer σκιά σε απαλό καφέ η ροζ χρυσό και στην εξωτερική γωνία μια πιο σκούρα για να τονιστεί το βλέμμα. Αν σας φαίνονται δύσκολα όλα αυτά εφαρμόστε μια bronze απαλή σκιά στο καπάκι του ματιού, (Mac eyeshadow sable). Το μακιγιάζ αυτό ταιριάζει με bronze καφέ μολύβι ή με μαύρο για πιο έντονο αποτέλεσμα.

Κραγιόν

Για πρωινό look εφαρμόστε ένα nude κραγιόν, ενώ αν θέλετε κάτι βραδινό μια απόχρωση σε juicy φουξ-κόκκινο συνοδεύει ιδανικά το look.

Σώμα

Όλες ονειρευόμαστε ηλιοκαμένο δέρμα, αλλά στην περίπτωση που δεν ξεκινήσατε ακόμη ηλιοθεραπεία ανακαλύψαμε αυτά τα δυο υπέροχα προϊόντα από τα body shop που θα σας χαρίσουν υπέροχο χρώμα.

Πηγή: vwoman.gr