Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Bioten vitamin C: το απόλυτο μυστικό λάμψης και αναζωογόνησης


 Το bioten, το αγαπημένο brand φυσικής περιποίησης, αντλώντας έμπνευση για άλλη μία φορά από τη φύση, μας παρουσιάζει τη νέα ολοκληρωμένη σειρά περιποίησης προσώπου, bioten vitamin C.

Η βιταμίνη C είναι γνωστή για τις ευεργετικές της ιδιότητες! Ωστόσο, δεν είναι τόσο γνωστό ότι ταυτόχρονα, προστατεύει το κολλαγόνο και αναγεννά φυσικά το δέρμα, ενώ ταυτόχρονα ελαχιστοποιεί τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες, έχει αντιοξειδωτική δράση και σου χαρίζει μια επιδερμίδα που ακτινοβολεί!

Και όλα τα παραπάνω, 365 ημέρες το χρόνο, αφού η  σειρά Vitamin C περιέχει σταθερή και υψηλή ανεκτικότητα βιταμίνης C, προσφέροντάς μας λαμπερή, αναζωογονημένη και νεανική επιδερμίδα!

Η νέα σειρά αποτελείται από:

  • κρέμα ημέρας και κρέμα νύχτας με 100% φυσικό εκχύλισμα πορτοκαλιού και lime
  • αμπούλες λάμψης και αντιγήρανσης που περιέχουν κατά 5% ένα ισχυρό σύμπλεγμα βιταμίνης C και ενός αμινοξέος που ενισχύει τη λάμψη
  • την υφασμάτινη μάσκα bioten vitamin C, συνώνυμο της αναζωογόνησης και της ενυδάτωσης.

Προστασία και στο περιβάλλον

Με στόχο της το σεβασμό προς τη φύση, η bioten χρησιμοποιεί συσκευασίες φιλικές προς το περιβάλλον, καθώς αποτελούνται από 100% ανακυκλώσιμα υλικά, ενώ τα βάζα είναι κατασκευασμένα από 30% ανακυκλωμένο γυαλί.

Και μάλιστα, επισφραγίζοντας τη δέσμευσή της, έχει λάβει την πιστοποίηση FCS (Πιστοποίηση FSC – Αειφορικής Δασικής Διαχείρισης), για βιώσιμες πρακτικές σε όλα τα στάδια παραγωγής των προϊόντων.  Η σειρά είναι διαθέσιμη σε φυσικά &onlinesupermarketκαι καταστήματα καλλυντικών, ενώ περισσότερα μπορείτε να μάθετε στο biotencosmetics.com