Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

ΠΑΝΤΡΕΥΕΣΑΙ; 5 ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΣΕΝΑ


 από τη Ρένα Κάντζα

Οδηγίες για την Ημέρα του Γάμου σου

Έ ναι, η "μεγάλη ημέρα" έφτασε και όλα πρέπει να πάνε καλά. Επειδή λοιπόν η ημέρα αυτή δεν είναι για να την απολαύσουν μόνο οι καλεσμένοι σου, αλλά και εσύ, η νύφη, σου δίνουμε 5 συμβουλές για να χαρείς την κάθε στιγμή. Και πριν αρχίσουμε...Ξέρουμε πόση κούραση, αγωνία, τρέξιμο και άγχος χρειάστηκαν μέχρι να φτάσεις εδώ, τώρα βάλε ένα stop σε όλα αυτά και άρχισε να το χαίρεσαι!

1. Μην αγχώνεσαι για το παραμικρό

Ένας από τους βασικούς κανόνες κάθε διοργάνωσης είναι ότι κάτι αναπάντεχο θα συμβεί οπωσδήποτε. Δεν πειράζει αν κάτι τέτοιο ισχύσει. Τα λάθη και οι παραλείψεις είναι ανθρώπινες και εσύ είσαι εκεί για να χαρείς ΜΟΝΟ. Φίλοι, συγγενείς, πρόσωπα αγαπημένα είναι γύρω σου και όσοι σε αγαπούν ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να κρίνουν και την παραμικρή λεπτομέρεια του γάμου σου. Το ίδιο, και μάλιστα πρώτη απ' όλους ώστε να δώσεις και το καλό παράδειγμα κάνε εσύ. Είναι όλα υπέροχα!!! 

2. Για να το χαρείς περισσότερο, κάνε μια πρόποση

Είπαμε και θα το ξαναπούμε ότι αυτή είναι ίσως η πιο σημαντική ημέρα στη ζωή σου. Όμως φρόντισε να νοιώσουν σημαντικοί και οι καλεσμένοι σου και μια πρόποση είναι ό,τι πρέπει, τη στιγμή μάλιστα που εσύ θα νοιώσεις έτοιμη γι' αυτό. Ξεκινάς ένα εντελώς νέο κεφάλαιο στη ζωή σου μαζί με εκείνους που έχεις δίπλα σου και θέλεις να σε συντροφεύσουν σε αυτό. Χαιρέτησε λοιπόν έναν-έναν ξεχωριστά και αν θέλεις έχε έτοιμα λίγα λόγια που θα πεις -μόνη σου ή με τον σύντροφό σου- ώστε να μην αισθανθείς αμήχανα τη συγκεκριμένη στιγμή.

3. Φάε κάτι πριν από την τελετή

Προσοχή, αυτή η οδηγία είναι πολύ σημαντική. Όσο νευρική και αν νοιώθεις, όσο και αν λες ότι δεν κατεβαίνει μπουκιά, φρόντισε να έχεις φάει κάτι πριν πας στην εκκλησία (όχι ακριβώς πριν, φυσικά) αφού σε περιμένει μια γεμάτη, πολύ γεμάτη ημέρα. Φρόντισε τον εαυτό σου, δεν πρέπει μόνο να λάμπεις, πρέπει και να αισθάνεσαι καλά, γεμάτη ενέργεια. Οι ειδικές συμβουλές ενός διατροφολόγου θα ήταν ό,τι πρέπει για την περίπτωση.

4. Μείνε ενυδατωμένη

Εξ ίσου πολύ σημαντικό είναι να έχεις πιει αρκετό νερό (δεν λέμε να το παρακάνεις) πριν από την ημέρα του γάμου σου και την τελετή την ίδια για να μην νοιώσεις το στόμα σου ξερό ούτε και να αισθανθείς ότι λιποθυμάς από την εξάντληση και την αφυδάτωση.

5. Να είσαι ξεκούραστη

Για να αισθάνεσαι, αλλά και να δείχνεις στα καλύτερά σου, ο ύπνος είναι βασική προϋπόθεση, οπότε, φρόντισε να έχεις κοιμηθεί καλά πριν την τελετή. Μάλιστα, επειδή το βράδυ πριν από τον γάμο σου είναι απόλυτα λογικό να μην μπορεί να σε πάρει ο ύπνος - παντρεύεσαι και δεν μπορείς να το βγάλεις από το μυαλό σου!!!-  φρόντισε να έχεις περισσότερο χρόνο απ' ό,τι συνήθως για ξεκούραση, ώστε να έχεις όνειρα γλυκά σαν τον γάμο σου!


Και κάτι ακόμη. 

Διάλεξε πολύ προσεκτικά τις καλεσμένες και τους καλεσμένους σου ώστε να περιστοιχίζεσαι από δικούς σου ανθρώπους, αλλά και αγάπη, την ημέρα του γάμου σου και μην ξεχάσεις να συμπεριλάβεις σε αυτούς κάποιους που πρέπει να "τιμήσεις". 


Το πιθανότερο είναι να μην το ξεχάσουν ποτέ, όπως και εσύ θα θυμάσαι ότι "αυτή" είναι η δική σου μέρα!


Η ώρα η καλή!!!


www.cosmeticsdelux.gr


photo via pinterest