Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Ο Οίκος Valentino λανσάρει την πρώτη makeup συλλογή του

της Ρένας Κάντζα, Life Talks Magazine

Επιτέλους, η πολυ-αναμενόμενη σειρά makeup του Οίκου Valentino makeup είναι γεγονός! 

Με Foundation σε 40 αποχρώσεις, 50 lipstick, highighters, eyeshadows και mascara και εμπνευσμένη από την haute couture παράδοση του Οίκου, η σειρά διακρίνεται για τον προκλητικό, εκφραστικό, "πλούσιο" χαρακτήρα της.




Οι συσκευασίες τους; Όπως ακριβώς θα περίμενε, ή καλύτερα θα ονειρευόταν κάθε γυναίκα. Πολυτελής, stylish και με πολλές αποχρώσεις του κόκκινου. 
Ο Pierpaolo Piccioli, creative director του Οίκου Valentino, επέλεξε το ‘Valentino Rosso’ σαν το χρώμα που θα κυριαρχήσει σε όλη τη συλλογή. Επίσης, κάθε προϊόν φέρει το λογότυπο VLogo του Maison Valentino σαν φόρο τιμής στο Maison Valentino.

Ο Piccioli συνεργάστηκε στενά με τον makeup artist Raoul Alejandre, για την υλοποίηση μιας σειράς που θα ενσαρκώσει το concept :“δημιουργήστε την σειρά ομορφιάς των ονείρων σας”.

Από την πλευρά του, ο Raoúl Alejandre, global make-up artist του Οίκου Valentino, λέει:

“Είμαι ενθουσιασμένος που κάθε γυναίκα μπορεί να δοκιμάσει τα προϊόντα και να τα κάνει δικά της. ..Για να βοηθήσετε τους ανθρώπους να ανακαλύψουν την ατομικότητά τους, κάντε τους να αξιοποιήσουν την ιδιαιτερότητά τους και να εκφράσουν τον εαυτό τους μέσω του make-up.”


 Ο "πλούσιος" χαρακτήρας της σειράς τη διακρίνει απόλυτα. Για τη δημιουργία 40 αποχρώσεων των semi-matte foundations της, ο Οίκος έκανε έρευνα σε 5.000 γυναίκες αναφορικά με τον τόνο της επιδερμίδας τους, σε όλο τον κόσμο. 



Τώρα, αναφορικά με τα προϊόντα έχουμε να πούμε τα εξής. Έχουν την ίδια πολυτελή ποιότητα όπως και οι ενδυματολογικές δημιουργίες του Οίκου. 

"...Κατάλληλες για μια Ελληνίδα θεά", σύμφωνα με την Naomi May, την Υπεύθυνη Μόδας της digital έκδοσης του Stylist. 

Και συμπληρώνει...

“Και αν ψάχνετε για αποδείξεις, αρκεί το γεγονός ότι ;ήταν ο αγαπημένος Οίκος θρύλων σαν την Elizabeth Taylor και την Audrey Hepburn, όπως και το ότι επέλεξε την Lady Gaga σαν το "πρόσωπο" για τα αρώματά της, τα τελευταία χρόνια.”



Και να μην ξεχάσουμε να πούμε για τα lipsticks της σειράς, διαθέσιμα σε 50 "μεθυστικές" αποχρώσεις, ώστε να καλύπτουν κάθε ανάγκη. 

 “Αυτό που αγαπώ στα lipsticks μας είναι ότι δημιουργήσαμε 2 φόρμουλες – μια με matte και μία με satin φινίρισμα, αλλά και οι δύο κυριολεκτικά σαν να είναι υγρό lipstick,” λέει ο Alejandre. “Δεν αλλοιώνονται και δεν συσσωρεύονται με συχνές στρώσεις. Είναι τόσο αέρινα και απαλά που νοιώθεις σαν να μην τα φοράς”

Και παρ' όλη την πλούσια γκάμα τους, πάντα σύμφωνα με τον Alejandre, η σειρά θα εμπλουτισθεί με νέες αποχρώσεις στο μέλλον.