Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

KORRES Black Pine



Η συμμετρία είναι βασική αρχή της φύσης. Από τα άνθη, τις συστάδες δέντρων και τα κοχύλια έως τους αστερισμούς, αλλά και συνθήκη αρμονικής ομορφιάς από την αρχαιότητα έως σήμερα.  Σαν έμφυτη ανάγκη και υποσυνείδητα συνεχές ζητούμενο, η συμμετρία στο πρόσωπο ορίζει τον τρόπο που καθένας αντιλαμβάνεται τη δική του ομορφιά.


 Η διατάραξη αυτής της ισορροπίας, καθώς το σχήμα του προσώπου αλλοιώνεται στον χρόνο, μετατρέπει την αναζήτηση της ηρεμίας σε προσωπική υπόθεση. Η KORRES εστιάζει στην έννοια της συμμετρίας με την ανανεωμένη συλλογή Μαύρη Πεύκη- η νο 1 συλλογή της KORRES παγκοσμίως. Η φύση είναι πάντα η αφετηρία για την έρευνα και τη δημιουργία. Χρειάστηκαν αιώνες για να τελειοποιήσει η φύση τη συμμετρία. Η KORRES την αποκωδικοποίησε μετά από χρόνια ερευνών. Αυτή η τελειότητα της φύσης, ο τρόπος που αυτή προσαρμόζεται, αμύνεται στον χρόνο χωρίς ποτέ να προδίδει την αρμονία της, είναι η έμπνευση για τη νέα καλλυντική φόρμουλα που "βιομιμείται" την αρχική συμμετρία του προσώπου και τη φέρνει ξανά. Η αληθινή υπόσχεση είναι η "σμίλευση" του χαλαρού δέρματος, του άτονου προσώπου που έχει χάσει το σχήμα και χαρακτήρα του. Επαναφέρει την εικόνα ζωντάνιας, την ελαστικότητα και την καθαρότητα στις γραμμές του προσώπου, σε όλες τις διαστάσεις με έμφαση στα ζυγωματικά και στο σαγόνι. 
Η νέα Μαύρη Πεύκη αξιοποιεί τη σοφία της φύσης, τη μιμείται και τη μετατρέπει σε επιστήμη που επαναφέρει τη συμμετρία, την αρμονία του προσώπου. Η καινοτομική τεχνολογία 4D BIO-SHAPELIFT™ - complex anti-gravity πεπτιδίου που στοχεύει στην προγερίνη, έναν επιταχυντή γήρανσης, και ενός δραστικού θαλάσσιας βιοτεχνολογίας από τα βάθη παγωμένων ωκεανών - σε συνέργεια με το, πλούσιο σε πολυφαινόλες, ελληνικό εκχύλισμα Μαύρης Πεύκης από την Πίνδο - ένα αιωνόβιο δέντρο με ισχυρούς αμυντικούς μηχανισμούς - είναι οι βασικοί πυλώνες της φόρμουλας.

 Η δράση αυτής εστιάζει στη σύσφιγξη, στην ανόρθωση περιγράμματος και στο ορατό lifting. Δράση που αποκαθιστά τη συμμετρία του προσώπου, που επαναφέρει τις «καθαρές» γραμμές του. Star προϊόν για την επίτευξη της αρμονίας είναι το νέο εξειδικευμένο Serum με ρόλερ μασάζ για στοχευμένη χρήση σε ζυγωματικά, σαγόνι και λαιμό και άμεσο αποτέλεσμα up-lift περιγράμματος. Το v-shape του προσώπου επανέρχεται και μαζί η απόλυτη συμμετρία. Η νέα συλλογή[1] Μαύρη Πεύκη 4D BIO-SHAPELIFT™ έχει αναπτυχθεί, ακολουθώντας όλα τα βήματα του πλήρους κύκλου αξιακών επιλογών της KORRES: από την ελληνική γη έως την έρευνα, τη φόρμουλα, το σχεδιασμό και την επαναχρησιμοποίηση κάθε υλικού της άδειας συσκευασίας.