Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Η KIM KARDASHIAN ΒΑΖΕΙ ΤΟ LIPSTICK ΤΗΣ ΣΕ ΒΑΖΑΚΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΟ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ


 Πρόκειται για το νέο προϊόν της εταιρείας καλλυντικών KKW Beauty , της γνωστής περσόνας, το οποίο κυκλοφόρησε τη Παρασκευή, 25 Ιουνίου

«Σας παρουσιάζω τα ολοκαίνουργια Lip Lacquer Pots από τα KKW Beauty! Η συλλογή περιλαμβάνει τέσσερις αποχρώσεις (Creamy Nude, Soft Peach, Baby Pink και Toasty Brown) καθώς και ένα πινέλο για να χτίσεις το τέλειο αποτέλεσμα. Τα pots έχουν το ιδανικό μέγεθος ώστε να μπορείς να τα ρίξεις μέσα στην τσάντα σου και να κάνεις τα touch up σου ανά πάσα στιγμή!»

Με αυτή την  ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η  Κim Kardasian παρουσίασε το νέο lipstick που λανσάρει μέσα από την εταιρεία καλλυντικών που διατηρεί  με την επωνυμία KKW Beauty.

Το κραγιόν φέρει την  ονομασία Lip Lacquer Pots  και πρόκειται για ένα καινοτόμο προϊόν καθώς διατίθεται σε βαζάκια μαζί με ένα ειδικά σχεδιασμένο πινέλο ώστε να εφαρμόζεται εύκολα.

Το Lip Lacquer Pots   διατίθεται σε τέσσερις μοναδικές αποχρώσεις που θα κυριαρχήσουν το καλοκαίρι. Σε baby pink, σε δροσερό ροδακινί,σε ζεστό καφέ και φυσικά σε nude.

Αν θέλετε και εσείς να  αποκτήσετε το Lip Lacquer Pots  μπορείτε να το κάνετε μέσω του eshop της  KKW Beauty, στο παρακάτω σύνδεσμό: https://kkwbeauty.com/

 Πηγή: vwoman.gr