Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

H JLO ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΩΣ ΝΑ ΦΟΡΑΜΕ ΤΑ SNEAKERS ΜΕ ΣΤΙΛ


 Εμπνευστείτε από το look της λατίνας σούπερ σταρ και εντυπωσιάστε

Μπορεί  η JLo να είναι καυτή και εντυπωσιακή, όμως ταυτόχρονα αγαπά την άνεση. Γι αυτό και φορά συχνά τα αγαπημένα της αθλητικά με τρόπο όμως που την κάνει πάντα να ξεχωρίζει. Δείτε την καυτή λατίνα με αθλητικά και εμπνευστείτε από το στιλ της.

Sneakers με κουστούμι

Ποιος είπε πως τα αγαπημένα μας αθλητικά δεν μπορούν να φορεθούν με μία πιο επίσημη εμφάνιση; Φορέστε τα αγαπημένα μας αθλητικά μαζί με το αγαπημένο σας κουστούμι και δώστε του μία πιο μοντέρνα πνοή. Είναι σημαντικό τα παπούτσια σας να έχουν ίδιο χρώμα με το κουστούμι σας. Ένα total white κουστούμι με λευκά sneakers είναι απλά ονειρεμένο. Η Jlo το αναδεικνύει υπέροχα!

Sneakers με sport oufit

Είναι γεγονός πως αρχικά τα sneakers δημιουργήθηκαν για να καλύψουν τις ανάγκες μας στον αθλητισμό. Για τις καθημερινές, χαλαρές σας στιγμές δημιουργήστε ένα αθλητικό oufit έχοντας ως βάση τα sneakers σας τα οποία θα φορέσετε με μία φόρμα σε γυναικεία γραμμή και ένα όμορφο τοπάκι. Η Jlo φοράει τα λευκά αθλητικά της με λευκό παντελόνι και ένα τολμηρό τοπ, έχοντας τα μαλλιά της πιασμένα ψηλά και χρησιμοποιώντας ως αξεσουάρ τους αγαπημένους της κρίκους.

 

Λευκά sneakers με χρωματιστό σύνολο

Τα λευκά sneakers φοριούνται πλέον κυριολεκτικά παντού. Είναι κάτι που μας έμαθε η Jlo και το ενστερνίστηκε και ο χώρος της μόδας. Η καυτή σούπερ σταρ συχνά επιλέγει να φοράει στην συναυλίες της λευκά sneakers τα οποία σετάρει με παντελόνια σε έντονα χρώματα και τοπάκια με εντυπωσιακούς χρωματισμούς.

Πολύχρωμα sneakers με μονόχρωμο σύνολο

Αν θέλετε να δώσετε μία ξεχωριστή πινελιά σε ένα ήπιο, μονόχρωμο σύνολο, ο τρόπος να το κάνετε είναι τα πολύχρωμα αθλητικά. H JLO τα επιλέγει συχνά όταν φοράει μονόχρωμα σύνολα για να δώσει μία διαφορετική νότα στο στιλ σας.Είναι ένας συνδυασμός για όλες τις εποχές και όλες τις ημέρες.

 Πηγή: vwoman.gr