Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

ΑΠΟ ΤΟ GNTM ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΑΡΩΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥ GIVENCHY


 O Αdam μπορεί να μην “μπήκε” στο σπίτι του GNTM, “μπήκε” όμως για τα καλά στη βιομηχανία της μόδας

Ο Adam Khalil, τον οποίο γνωρίσαμε μέσα από το φετινό GNTM, είναι πλέον το κεντρικό πρόσωπο της καμπάνιας του οίκου Givenchy για το νέο άρωμα του οίκου, που φέρει το όνομα Irresistible.

Ποιος είναι ο Adam Khali

Ο Adam είναι μόλις 18 ετών, με καταγωγή από την Πολωνία και την Αίγυπτο και τον γνωρίσαμε στις audition του Greece’s Next Top Model 3.

Το νεαρό μοντέλο, αν και εντυπωσίασε τους κριτές, δεν πέρασε τελικά στο Bootcamp, καθώς η επιτροπή της εκπομπής θεώρησε πως είναι ήδη έτοιμος για διεθνή καριέρα… και τελικά είχαν απόλυτο δίκιο…..

Από το Tik Tok του Givency κεντρικό πρόσωπο της καμπάνιας του οίκου

Όλα ξεκίνησαν όταν ο διάσημος γαλλικός οίκος ανακοίνωσε έναν διαγωνισμό, μέσω του οποίο ζητούσε από τους χρήστες του TikTok να δημιουργήσουν ένα video μέσω του οποίο θα παρουσίαζαν το Irresistible Eau de Toilette, αναδεικνύοντας τη μοναδική φύση και τον ιδιαίτερο χαρακτήρα του αρώματος.

Μεταξύ των συμμετεχόντων ήταν και ο Adam. Τελικά, ο νεαρός κατάφερε να πείσει τον οίκο πως είναι το ιδανικό πρόσωπο για την καμπάνια του αρώματος και έτσι μαζί με τη Sarah Monreil από τη Γαλλία και η Maya de Saeger από το Βέλγιο, πρωταγωνιστεί στη νέα καμπάνια του αρώματος Irresistible του οίκου Givency.

«Irresistible είναι ο Adam. Είναι 18 ετών, έρχεται από την Ελλάδα. Έχει πάθος  για το Ballroom και  απίστευτο γούστο στη μόδα», γράφει ο οίκος Givency στο προφίλ του Givency Beauty στο Instagram στο πλαίσιο της παρουσίασης του Adam και της νέας καμπάνιας του αρώματος του οίκου.

Δείτε το video της νέας καμπάνιας  του αρώματος Irresistable του οίκου Givency με πρωταγωνιστή τον Adam:https://www.instagram.com/p/CPxdgRFClFR/?utm_source=ig_web_copy_link

via www.vwoman.gr