Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

DIOR: ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟΒΑΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗ ΜΥΚΟΝΟ


 Ο οίκος Dior ανοίγει δύο pop-up boutiques  και είναι αφιερωμένες στη Dioriviera capsule collection 

Η παραδοσιακή λευκή κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική των ελληνικών νησιών  της Μυκόνου, με θέα την απέραντη  γαλάζια θάλασσα  του Αιγαίου  προσφέρει το τέλειο σκηνικό για το νέο Pop up κατάστημα τoυ οίκου  Dior στο νησί.

To πρώτο από τα δύο pop up καταστήματα Dior βρίσκεται  στα γραφικά σοκάκια της χώρας της Μυκόνου και ακολουθεί αυστηρά τους ρυθμούς της Κυκλαδίτικης αρχιτεκτονικής.

Στη νέα μπουτίκ του οίκου μεταξύ άλλων θα βρείτε όλα τα κομμάτια της συλλογής Dioriviera Dior 2021, τα οποία είναι συνυφασμένα με το καλοκαίρι και της διακοπές.

Τα χρώματα της σειράς, αυτή τη χρονιά γίνονται πιο έντονα από ποτέ και αποπνέουν έναν αέρα αισιοδοξίας και ανέμελης διάθεσης.

Το κόκκινο, το κίτρινο, αλλά και το ασπρόμαυρο με έντονα μοτίβα και ανάλαφρη διάθεση πρωταγωνιστούν. Ενώ το πιο εμβληματικό κομμάτι της συλλογής είναι τα υποδήματα.

 

Το δεύτερο κατάστημα Pop up  Dior  βρίσκεται στο  Nammos Village. Πρόκειται για ένα εντυπωσιακό κατάστημα- στο απόλυτο λευκό των Κυκλάδων-  που εκτείνεται σε δύο επίπεδα δύο επίπεδα.

Namos Village

Στην μπουτίκ θα βρείτε όλα τα είδη της συλλογής του οίκου αλλά και τα συλλεκτικά κομμάτια της συλλογής “dioriviera collection mykonos”, στις δημιουργίες της οποίας αναγράφεται το όνομα του αγαπημένου Ελληνικού νησιού.

Οι συγκεκριμένες μπουτίκ του οίκου θεωρούνται από τις πλέον πολυτελείς και εφάμιλλες με εκείνες που βρίσκονται στο Ντουμπάι και στο Άμπου Ντάμπι

Πηγή: vwoman.gr