Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

ΣΑΜΠΟ CLOGS: ΦΟΡΕΣΤΕ ΤΗΝ ΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ



Ιδέες και προτάσεις για να εμπνευστείτε και να δημιουργήσετε τη δική σας, μοναδική καλοκαιρινή εικόνα.

Τα clogs ήρθαν για να μείνουν. Μπορεί φαινομενικά να μην είναι τόσο φινετσάτα και κομψά, ωστόσο είναι η πρόταση για το φετινό καλοκαίρι πολλών κορυφαίων οίκων. Μάθετε πως μπορείτε να τα φορέσετε και να προσδώσετε μία διαφορετική νότα στο ντύσιμο σας.

Clogs με λευκό αέρινο σύνολο

Το λευκό είναι το χρώμα του καλοκαιριού. Μία αέρινη λευκή δημιουργία είναι η ιδανική για κάθε στιγμή της ημέρας. Αν θέλετε να την κάνετε ακαταμάχητη σετάρετε την με μαύρα clogs, τα οποία θα δημιουργήσουν μία χρωματική αντίθεση, προσδίδοντάς σας μοναδικό στιλ.

Γυαλιστερά Clogs με βραδινό σύνολο

Αυτό το καλοκαίρι τα clogs πέρασαν σε άλλο επίπεδο. Πλέον δεν φοριούνται μόνο στις πρωινές, αλλά και  στις βραδινές μας εμφανίσεις. Ο οίκος Hermes παρουσίαζε στην πασαρέλα γυαλιστερά clogs τα οποία πλέον γίνονται η ιδανική επιλογή για όλες τις ώρες. Συνδυάστε τα με την χρωματική παλέτα του συνόλου σας και δείτε το στιλ σας να περνάει σε άλλο επίπεδο.

 

Clogs με παιχνιδιάρικη διάθεση για καλοκαιρινές στιγμές στην πόλη

Αν, τις ζεστές καλοκαιρινές ημέρες, θέλετε να προσδώσετε μία πιο παιχνιδιάρικη διάθεση στο στιλ σας δεν έχετε παρά να τολμήσετε χρωματιστά clogs με παιχνιδιάρικη διάθεση. Οι έντονες μοβ, πράσινες, κίτρινες και πορτοκαλί αποχρώσεις είναι φέτος τάση, όπως και οι εικόνες αγαπημένων παιδικών ηρώων πάνω σε αυτά.

 

Clogs με σορτσάκι και καλοκαιρινό mood

Tα clogs είναι συνυφασμένα με το καλοκαίρι και την καλοκαιρινή διάθεση. Αν θέλετε λοιπόν να υπερτονίσετε την ανάλαφρη διάθεσή σας φορέστε τα με το ς καλοκαιρινό σας σορτς.

Και φυσικά μην παραλείψετε να συνδυάσετε τα clogs σας με το αγαπημένο σας τζιν παντελόνι για μια σικάτη εμφάνιση στην πόλη.

 


Πηγή: vwoman.gr