Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΤΟΥ CHRISTIAN LOUBOUTIN ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΦΥΛΕΤΙΚΗΣ ΑΔΙΚΙΑΣ


 Ο κορυφαίος σχεδιαστής εμπνέεται από το θάνατο του Τζορτζ Φλόιντ και δημιουργεί μια υπέροχη συλλογή και προσφέρει τα έσοδα σε οργανώσεις κατά των διακρίσεων

Ο Christian Louboutin είναι γνωστός όχι μόνο για τα υπέροχα παπούτσια που δημιουργεί, αλλά και για τις κοινωνικές του ευαισθησίες.

Ο κορυφαίος δημιουργός δε θα μπορούσε να μείνει ασυγκίνητος από τη δολοφονία του Τζορτζ Φλόιντ, η οποία συγκλόνισε τον πλανήτη. Έτσι, ο  Christian Louboutin δημιούργησε μία υπέροχη συλλογή με αντρικά και γυναικεία παπούτσια, αφιερωμένη στον αδικοχαμένο Αφροαμερικανό.

Η συλλογή φέρει τον τίτλο  «Walk A Mile In My Shoes» και  έχει ως στόχο να στείλει ένα μήνυμα μέσω της μόδας κατά των διακρίσεων.

Οι δημιουργίες διαθέτουν όλα τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που κάνουν τα παπούτσια του Louboutin ξεχωριστά, αλλά παράλληλα στο πλάι τους αναγράφεται το μήνυμα «Walk A Mile In My Shoes»

Τα μοντέλα της καμπάνιας είναι κατά βάση Αφροαμερικανοί και η στάση του σώματος τους κατά τη φωτογράφηση υποδεικνύει την κοινωνική καταπίεση που βιώνουν.

Όμως ο Christian  Louboutin δεν μένει μόνο στο ιδεολογικό κομμάτι, αλλά στηρίζει τον αγώνα υπέρ της εξάλειψης των διακρίσεων εμπράκτως προσφέροντας το  100% των εσόδων της συλλογής σε οργανώσεις που  μάχονται για αυτόν τον σκοπό.

Μεταξύ άλλων, τα χρήματα θα διατεθούν για τις ανάγκες της οργάνωσης  “Immediate Theatre”  που δίνει διέξοδο σε νεαρούς  από τα γκέτο του  Ανατολικού Λονδίνου, του οργανισμού “Gathering for Justice”  που στοχεύει στην εξάλειψη των φυλετικών ανισοτήτων στο δικαστικό σύστημα της Αμερικής, αλλά και σε οργανώσεις σε Αφρική και Σομαλία που προωθούν την ισότητα των φύλων.

«Είναι αισιόδοξοι ότι η δράση που αναλαμβάνουν τα άτομα και οι κοινότητες θα συμβάλουν στην προώθηση μιας ισχυρής πορείας προς ένα παγκόσμιο μήνυμα ισότητας» αναφέρει μεταξύ άλλων ο Christian Louboutin.

Η συλλογή θα είναι διαθέσιμη από Τρίτη 15 Ιουνίου στα φυσικά καταστήματα και στο επίσημο site του  Christian Louboutin https://eu.christianlouboutin.com

Πηγή:vwoman.gr