Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Buy a Boo - Emma Ροζ


 Sneakers - Designed by Mairiboo!


Για σήμερα, επιλέγουμε sneakers άνετα και μοντέρνα από τη συλλογή της Μαίρης Συνατσάκη, που φορέσαμε και ενθουσιαστήκαμε. Κατάλληλα για περπάτημα αλλά και casual εμφανίσεις είναι must - have και για το Καλοκαίρι! 

Γνωρίστε τα...

  • Ύψος: 5 cm
  • Χρώμα: Ροζ
  • Υλικό Εξωτερικά: Συνθετικό Δέρμα

Φόρμα παπουτσιού: Η φόρμα είναι κανονική, παραγγείλτε το κανονικό σας νούμερο! Βρείτε τον οδηγό μεγεθών στις φωτογραφίες του προϊόντος.

Σχετικά, η εταιρεία, με σχετικό κείμενο στο e-shop της, μας ενημερώνει ως εξής:

Δεν σου κάνει το νούμερο? Μπορείς να το αλλάξεις για ένα διαφορετικό μέγεθος, χρώμα ή ακόμα και σχέδιο μέσα σε 5 ημέρες από την παραλαβή. Πρέπει πρώτα να επικοινωνήσεις μαζί μας για να σε ενημερώσουμε για τον τρόπο της αλλαγής. Κάλεσέ μας στο 2109531905 Δευτέρα με Παρασκευή 12:00 με 16:00 ή στείλε μας email στο info@buyaboo.gr. Για παραγγελίες εντός Ελλάδας η πρώτη αλλαγή πραγματοποιείται χωρίς καμία επιβάρυνση, για πελάτες Κύπρου & Εξωτερικό τα έξοδα μεταφορικών επιστροφής τα επιβαρύνεται ο πελάτης. Αν για κάποιον δικό σου λόγο τελικά δεν θέλεις να κρατήσεις ή να αντικαταστήσεις το παπούτσι με κάποιο άλλο προϊόν από το site μας, τότε τα έξοδα αποστολής και επιστροφής δυστυχώς δεν θα επιστραφούν.

Δοκιμάστε τα, ...θα τα αγαπήσετε!