Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

ΟΙ ΠΙΟ ΚΟΜΨΕΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΤΣΑΝΤΕΣ


 Κρατήστε τες για να αναδείξετε την καλοκαιρινή σας εμφάνιση

Το καλοκαίρι το μόνο που χρειαζόμαστε είναι καλή παρέα και διάθεση και φυσικά μία όμορφη τσάντα η οποία να είναι κομψή και βολική και να χωράει μέσα όλα όσα χρειαζόμαστε για τις εξορμήσεις μας.

Ψάθινη τσάντα: Η επιτομή του καλοκαιριού

Κανένα άλλο αξεσουάρ δεν είναι τόσο συνυφασμένο με το καλοκαίρι όσο οι ψάθινες τσάντες. Φέτος αποκτούν χαρακτήρα και γίνονται ακόμα πιο κομψές.

Εκείνο που κάνει τη διαφορά σε μία ψάθινη τσάντα είναι οι λεπτομέρειες. Επικεντρωθείτε σε αυτές και δοκιμάστε να σετάρετε το λουράκι της τσάντας σας με το χρώμα του συνόλου που θα επιλέξετε.

Μικρό ψάθινο τσαντάκι: Για κομψότητα και στιλ

Αν  αγαπάτε την ψάθινη τσάντα, αλλά θέλετε κάτι που ανατρεπτικό επιλέξτε ένα μικρό ψάθινο τσαντάκι. Αυτή τη σεζόν φοριέται πολύ και με τα πάντα. Θα προσδώσει την απαιτούμενη καλοκαιρινή πινελιά στο ντύσιμό σας και μία επιπλέον νότα κομψότητας.

Πλεκτό τσαντάκι: Κομψότητα πλάι στο κύμα

Μπορεί η ψάθινη τσάντα να θυμίζει στιγμές στην παραλία, η πλεκτή όμως παραπέμπει ταξίδι σε ταξίδι στο νησί. Είναι η ιδανική επιλογή για να την κρατήσετε στην παραλία αν θέλετε να εντυπωσιάσετε. Φυσικά μπορείτε να την επιλέξετε και για τις βραδινές σας εξόδους.

Στρογγυλό τσαντάκι με μοτίβα: Η απόλυτη άποψη

Το καλοκαίρι μας καλεί να αφήσουμε πίσω όλα εκείνα που μας απασχολούν και να αποκτήσουμε μία πιο παιχνιδιάρικη διάθεση, η οποία μπορεί να ξεκινήσει από τις τσάντες μας. Επιλέξτε τσάντες και τσαντάκι σε κυκλικό σχήματα με πρωτότυπα μοτίβα και τραβήξτε τα βλέμματα.

 Πηγή: vwoman.gr