Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ: ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΠΛΑΪ ΣΤΟ ΚΥΜΑ


 Ιδέες και προτάσεις για να αναδείξετε το στιλ σας στις καλοκαιρινές σας στιγμές

Το καλοκαίρι είναι εδώ και μας κλείνει πονηρά το μάτι για να απολαύσουμε ανέμελες στιγμές πλάι στο κύμα. Και μας ανταποκρινόμαστε το κάλεσμά του και ετοιμάζουμε τις βαλίτσες μας για μικρές ή και μεγαλύτερες εξορμήσεις πάντα όμως με στιλ.

Αέρινο λευκό σύνολο: Δώστε στις εμφανίσεις σας τον αέρα των Ελληνικών Νησιών

Το χρώμα του καλοκαιριού είναι αναμφισβήτητα το λευκό, καθώς είναι το χρώμα που αναδεικνύει τη μαυρισμένη επιδερμίδα μας. Το σύνολο του καλοκαιριού είναι μία λευκή, αέρινη φούστα συνδυασμένη με ένα λευκό άνετο τοπ. Φορέστε το πλάι στο κύμα, αλλά και σε μία χαλαρή βόλτα στα σοκάκια του νησιού.

Μακριά φούστα με βολάν : Για εμφανίσεις που αποπνέουν θηλυκότητα

Θέλετε μία ιδιαίτερη εμφάνιση στην παραλία; Τότε φορέστε μία μακριά φούστα με βολάν και κρατήστε ως τοπ το πάνω μέρος από το μπικίνι σας. Το μυστικό για να κερδίσετε τις εντυπώσεις είναι να σετάρετε τα χρώματα της φούστας με το μαγιό σας. Για παράδειγμα μπορείτε αν το μαγιό σας είναι άσπρο ή μαύρο, ιδανική επιλογή θα ήταν μία ασπρόμαυρη φούστα. Ολοκληρώστε την εμφάνισή σας με ένα ζευγάρι ίσια, δετά σανδάλια.

Total animal print

Αν σας αρέσει να τολμάτε στις εμφανίσεις σας, δεν έχετε παρά να επιλέξετε μία total animal print εμφάνιση για τα καλοκαιρινά σας ραντεβού με φόντο τη θάλασσα. Είναι η απόλυτη τάση του καλοκαιριού που θα σας κάνει να δείχνετε εξίσου καυτή με την καλοκαιρινή άμμο.

Τζιν σορτσάκι με λευκό τοπάκι: Κλασσικό και αγαπημένο

Δεν υπάρχει πιο κλασσικό και ταυτόχρονα πιο αγαπημένο καλοκαιρινό look από ένα τζιν σορτσάκι που σετάρετε με ένα λευκό τοπάκι.

Μπορείτε να δοκιμάσετε διάφορες υφές και διάφορα στιλ στο τοπ σας πετυχαίνοντας αναδεικνύοντας κάθε φορά μία διαφορετική πλευρά του εαυτού σας. Για παράδειγμα ένα αραχνοΰφαντο λευκό τοπ θα βγάλει στην επιφάνεια τη ρομαντική σας πλευρά.


Αέρινη παντελόνα: Για στιγμές ανεμελιάς και άνεσης

Μία από τις προτάσεις του φετινού καλοκαιριού για τις… παραθαλάσσιες μας στιγμές είναι η παντελόνα. Άνετη, αέρινη και κομψή ταιριάζει ιδανικά σε όλους τους σωματότυπους. Σετάρετέ την με τα μοτίβο και τα σχέδια του μαγιό σας και πετύχετε μία πολύ εντυπωσιακή στιλιστική πρόταση.


Πουκάμισο πάνω από το μαγιό: Στυλ κομψό και διαχρονικό

Ένα απλό πουκάμισο μπορεί να μεταμορφωθεί σε μία εντυπωσιακή, καλοκαιρινή, στιλιστική πρόταση. Φορέστε το πουκάμισό σας ανοιχτό πάνω από το μαγιό σας!

 Πηγή: vwoman.gr