Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

ΔΩΣΤΕ ΑΛΛΟΝ «ΑΕΡΑ» ΣΤΙΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΣΑΣ ΜΕ ΑΕΡΙΝΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΑ ΦΟΡΕΜΑΤΑ


 Εμπνευστείτε από υπέροχες εμφανίσεις στους δρόμους της πόλης και εντυπωσιάστε με το στυλ σας.

Το καλοκαίρι μας καλεί να χαρούμε την κάθε στιγμή, όπου και αν είμαστε. Τα αέρινα φορέματα του καλοκαιριού, αυτή τη χρονιά βρίσκονται στο προσκήνιο ακόμα πιο δυναμικά.

Αέρινο φλοράλ φόρεμα: Για εμφανίσεις που αποπνέουν καλοκαιρινό αέρα

Τα φλοράλ, αέρινα φορέματα είναι η απόλυτη τάση του φετινού καλοκαιριού. Φοριούνται εύκολα όλες τις ώρες και αποτελούν μία άνετη και πολύ στιλάτη επιλογή. Οι αποχρώσεις που επικρατούν παραπέμπουν στα χρώματα του ήλιου και της θάλασσας. Το μοβ, το πορτοκαλί, το ροζ και το πράσινο συνδυάζονται μεταξύ τους και δημιουργούν ένα υπέροχο αποτέλεσμα.

Ένα πράσινο φλοράλ φόρεμα με μεγάλα λουλούδια θα δώσει προσδώσει μία ξεχωριστή διάθεση στις street style εμφανίσεις σας. Επιλέξτε ένα μακρύ, φόρεμα με σκίσιμο «αλά φλαμέγκο» στο πλάι και σετάρετέ το με ένα εντυπωσιακό ζευγάρι πέδιλα.

 Μπαλούν μίνι φόρεμα: Για να αναδείξετε τη θηλυκή εκδοχή του εαυτού σας

Τα μπαλούν φορέματα είναι άκρως θηλυκά και  προσδίδουν και μία διάθεση ανεμελιάς στην εμφάνισή σας. Αυτό το καλοκαίρι τα κοντά μπαλούν φορέματα είναι πρόταση.

Επιλέξτε το σε έντονο χρώμα, όπως για παράδειγμα σε ροζ, με χαρούμενα μοτίβο, ενώ η στιλιστική λεπτομέρεια που κάνει τη διαφορά είναι μία μικρή ζώνη, δεμένη στο ύψος της μέσης.

Αν έχετε διάθεση για πειραματισμούς μπορείτε να δοκιμάσετε ένα  πολύχρωμο ballon φόρεμα σε έντονες αποχρώσεις .Σε αυτή την περίπτωση κρατήστε ένα τσαντάκι μονόχρωμο τσαντάκι σε έντονους χρωματισμούς και να ολοκληρώσετε την εμφάνισή σας  στους δρόμους της πόλης με ένα ζευγάρι εντυπωσιακά σκουλαρίκια.

 Φόρεμα  τύπου baby doll: Για ένα girlie look 

H  μόδα  του φετινού καλοκαιριού είναι γεμάτη ανατροπές και εκπλήξεις. Μία από αυτές είναι η επιστροφή του φορέματος τύπου baby doll. Ανάλαφρο, αέρινο και κομψό, δημιουργεί μία αίσθηση αθωότητας, ενώ ταυτόχρονα αποπνέει και μια σέξι διάθεση.  Η λεπτομέρεια που κάνει σε αυτά τα φορέματα τη διαφορά είναι η δαντέλα, ενώ το χρώμα που αναδεικνύει  τα φορέματα baby doll είναι αναμφισβήτητα το ροζ. Ταιριάξτε τo ροζ φόρεμά σας  με μαύρα αξεσουάρ και δημιουργήστε ένα εντυπωσιακό σύνολο.

Shirt dress: Για σικ και άνετες εμφανίσεις

Αν τα shirt dresses αγαπήθηκαν την Άνοιξη, το καλοκαίρι θα αποθεωθούν. Τα φορέματα που παραπέμπουν σε πουκάμισο έγινα η απόλυτη τάση. Ταιριάζουν μοναδικά με αθλητικά και δημιουργούν ένα εντυπωσιακό σύνολο για τις εμφανίσεις σας στους δρόμους της πόλης.

Πηγή: vwoman.gr