Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Bee Radiant: Ανακάλυψε τη σειρά BEE RADIANT και χάρισε στην επιδερμίδα σου λάμψη και νεανική όψη, με τη δύναμη της λευκής παιώνιας και του πατενταρισμένου εκχυλίσματος πρόπολης!


 Μια νέα καινοτομία, σχεδιασμένη στα εργαστήρια της APIVITA, με λευκή παιώνια και πατενταρισμένο εκχύλισμα πρόπολης, μια μοναδική ένωση που χαρίζει λάμψη στην ομορφιά σου!

Γνώρισε τη Bee Radiant

Έντονοι ρυθμοί ζωής, ατελείωτες μέρες και νύχτες.. τώρα είναι η στιγμή σου! Απόλαυσέ την! Ζήσε την! Λάμψε! Η APIVITA φροντίζει για τα υπόλοιπα & προετοιμάζει το μέλλον της επιδερμίδας σου.

Με το πέρασμα του χρόνου, η άμυνα και η αναγέννηση της επιδερμίδας μειώνονται, ενώ αντίθετα, η διαδικασία γήρανσης των κυττάρων γίνεται όλα και πιο έντονη, με ορατά αποτελέσματα: ρυτίδες, θαμπό δέρμα, σημάδια κούρασης.




Η APIVITA προχωρά σε ένα νέο επίπεδο προστασίας και αναγέννησης της επιδερμίδας, με τη νέα BEE RADIANT. Μία μοναδική ένωση πατενταρισμένου εκχυλίσματος πρόπολης, λευκής παιώνιας και μιας πληθώρας ενεργών συστατικών, δρα σαν ένας πολυδιάστατος μηχανισμός που προστατεύει από τις καθημερινές περιβαλλοντικές επιθέσεις, ενώ παράλληλα προλαμβάνει και επιδιορθώνει τη δημιουργία σημαδιών γήρανσης και κούρασης, δημιουργώντας μια λεία, λαμπερή και ξεκούραστη επιδερμίδα.

Η νέα BEE RADIANT:

ΔΡΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΣΗΜΑΔΙΑ ΓΗΡΑΝΣΗΣ
Καλά ενυδατωμένη, πιο ελαστική και νεανική επιδερμίδα χωρίς λεπτές γραμμές και ρυτίδες

ΔΡΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΣΗΜΑΔΙΑ ΚΟΥΡΑΣΗΣ
Λαμπερή επιδερμίδα και ομοιόμορφος χρωματικός τόνος

ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ
Υγιής & αποτοξινωμένη επιδερμίδα

Οι ρυτίδες λειαίνονται, η επιδερμίδα είναι πιο λαμπερή, το πρόσωπο φαίνεται πιο ξεκούραστο και ορατά πιο νεανικό.. για το παρόν, αλλά και για το μέλλον!ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΗ BEE RADIANT Έντονοι ρυθμοί ζωής, ατελείωτες μέρες και νύχτες.. τώρα είναι η στιγμή σου! Απόλαυσέ την! Ζήσε την! Λάμψε! Η APIVITA φροντίζει για τα υπόλοιπα & προετοιμάζει το μέλλον της επιδερμίδας σου. Με το πέρασμα του χρόνου, η άμυνα και η αναγέννηση της επιδερμίδας μειώνονται, ενώ αντίθετα, η διαδικασία γήρανσης των κυττάρων γίνεται όλα και πιο έντονη, με ορατά αποτελέσματα: ρυτίδες, θαμπό δέρμα, σημάδια κούρασης. Η APIVITA προχωρά σε ένα νέο επίπεδο προστασίας και αναγέννησης της επιδερμίδας, με τη νέα BEE RADIANT. Μία μοναδική ένωση πατενταρισμένου εκχυλίσματος πρόπολης, λευκής παιώνιας και μιας πληθώρας ενεργών συστατικών, δρα σαν ένας πολυδιάστατος μηχανισμός που προστατεύει από τις καθημερινές περιβαλλοντικές επιθέσεις, ενώ παράλληλα προλαμβάνει και επιδιορθώνει τη δημιουργία σημαδιών γήρανσης και κούρασης, δημιουργώντας μια λεία, λαμπερή και ξεκούραστη επιδερμίδα. Η νέα BEE RADIANT: ΔΡΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΣΗΜΑΔΙΑ ΓΗΡΑΝΣΗΣ Καλά ενυδατωμένη, πιο ελαστική και νεανική επιδερμίδα χωρίς λεπτές γραμμές και ρυτίδες