Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ BACKSTAGE ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΣΗΣ ΤΗΣ VOGUE ΣΤΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ


 Αποκλειστικές φωτογραφίες από το making of και δηλώσεις της διευθύντριας παραγωγής της Media World- της εταιρείας που έχει αναλάβει το Backstage της φωτογράφησης

Της Σοφίας Αποστολίδου

«Σαν την Χαλκιδική δεν έχει», λέμε συχνά οι Θεσσαλονικείς. Την άποψη αυτή φαίνεται πως ενστερνίζεται πλέον και η Vogue, η οποία πραγματοποίησε φωτογράφηση στη μαγική Χαλκιδική.

Η φωτογράφηση έλαβε χώρα στα Δρένια και το νησάκι Διάπορος από τις  24 έως στις 27 Μαΐου, υπό άκρα μυστικότητα. 

Τις τελευταίες ημέρες του Μαΐου επέλεξε ως ιδανικές για να πραγματοποιήσει τη φωτογράφηση η ομάδα της Vogue.Το shooting διήρκεσε συνολικά 4 ημέρες. Παράλληλα, πραγματοποιήθηκαν και γυρίσματα για το filmoffice της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και την συνεργαζόμενη εταιρεία παραγωγής Media World.

Η Διευθύντρια παραγωγής της Media World,Ρούλα Τσότρα, στο Backstage του making off της φωτογράφησης της Vogue που γυρίστηκε για λογαριασμό του Film Office της Π.Κ.Μ.

« Ήταν μία άκρως επαγγελματική δουλειά  και ένα άκρως επαγγελματικό αποτέλεσμα», δηλώνει αποκλειστικά στη Vwoman η διευθύντρια παραγωγής της Media World κυρία Ρούλα Τσοτρα, η οποία είχε την ευθύνη για το making off της φωτογράφησης για λογαριασμό του FilmOffice της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Πώς επελέγησαν τα συγκεκριμένα σημεία στη Χαλκιδική

Στην ερώτηση πώς επελέγησαν ο Διάπορος και τα Δρένια , η κυρία Τσότρα απαντά στη Vwoman πως χρειάστηκαν μήνες σκληρής και μεθοδικής δουλειάς. “Η  Media World εργάζεται ασταμάτητα εντοπίζοντας και φωτογραφίζοντας πιθανά σημεία για κινηματογράφηση στην Περιφέρεια  Κεντρικής Μακεδονίας για το film office, την πιο οργανωμένη μέχρι στιγμής προσπάθεια για να προσκαλέσει σκηνοθέτες και παραγωγούς παγκόσμιου βεληνεκούς  και όχι μόνο, να φέρουν την παραγωγή τους στην περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας. Ήδη, η Γαλλική VOGUE και η παραγωγή της ταινίας με πρωταγωνιστή τον Antonio Banderas σε σκηνοθεσία του Richard Hughes είναι από τα πρώτα δείγματα ανταπόκρισης του παγκόσμιου ενδιαφέροντος”

Από το backstage της φωτογράφησης της Vogue που πραγματοποίησε η  Media World για λογαριασμό του Film Office

“Τα Δρένια και ο Διάπορος, το υπέροχο αυτό νησάκι απέναντι από την Βουρβουρού ήταν τα ιδανικά τοπία για την φωτογράφηση της Vogue”, καταλήγει η κυρία Τσότρα.

Με τρία εξώφυλλα και με ένα ταξιδιωτικό αφιέρωμα κυκλοφορεί στην χώρα μας την Κυριακή η Vogue

Η είδηση για την επιλογή της Χαλκιδικής  από την Vogue έγινε γνωστή σε όλο τον κόσμο μέσα από την επίσημη ανάρτηση της παγκόσμιας έκδοσης της Vogue που συνοδεύεται από διθυραμβικά σχόλια για τις ομορφιές της Χαλκιδικής.

H Ελληνική έκδοση της Vogue θα κυκλοφορήσει με τρία εξώφυλλα μαζί με ένα πολυσέλιδο ταξιδιωτικό αφιέρωμα του Γιάννη Παπαδημητρίου στις διαδρομές της Χαλκιδικής.

Στο πρώτο εξώφυλλο η Meghan Roche φωτογραφίζεται με Dior και ζώνη της Χριστίνας Τζαμάλα στα ορεινά Δρένια

Το πρώτο από τα εξώφυλλα αποτυπώνει τις ορεινές ομορφιές του μαγευτικού νησιού. Το σκηνικό συμπληρώνουν και μερικά χαριτωμένα κατσικάκια που βρέθηκαν τυχαία στο σκηνικό.

H Meghan Roche που πρωταγωνιστεί φοράει μία υπέροχη, αρχαιοελληνική δημιουργία Dior την οποία συνδυάζει με μία υπέροχη ζώνη από τη συλλογής της Χριστίνας Τζαμάλα.

Με φόντο τα γαλαζοπράσινα νερά και δημιουργία Zeus+Dione το δεύτερο εξώφυλλο της Vogue

Εξίσου εντυπωσιακό είναι και το  δεύτερο εξώφυλλο της Vogue. Το γνωστό μοντέλο απαθανατίζεται μέσα στα γαλαζοπράσινα νερά του Διάπορου με φόρεμα Zeus+Dione.

Σε ασπρόμαυρο φόντο μαζί με τους μοναδικούς κατοίκους του νησιού το τρίτο εξώφυλλο

Εξίσου εντυπωσιακό είναι και το τρίτο εξώφυλλο της Vogue, στο οποίο η Meghan Roche φοράει μια δημιουργία του Γιώργου Ελευθεριάδη. Μαζί της εμφανίζονται και οι λιγοστοί κάτοικοι του νησιού, τα χαριτωμένα κατσικάκια.

 Πηγή: vwoman.gr