Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

YVES SAINT LAURENT: Η ΝΕΑ ΜΠΟΥΤΙΚ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΗΜΑΣΤΑΝ ΕΚΕΙ


 Ο κορυφαίος Γαλλικός οίκος άνοιξε το πρώτου του κατάστημα στη Σεούλ και μας καλεί να το ανακαλύψουμε

«Wish you were here»: αναγράφεται στους τοίχους του πρώτου καταστήματος του οίκου Yves Saint Laurent που ξεκίνησε τη λειτουργία του στην πρωτεύουσα της Κορέας. Και είναι γεγονός πως όλες μας θα θέλαμε να ήμασταν εκεί.

Instagram/roses_are_rosie

Το υπέροχο φουτουριστικό κτήριο είναι μία δημιουργία της παγκοσμίου φήμης κορεάτισσας , καλλιτέχνιδας Jung Lee. Η Jung Lee είναι γνωστή για τις ιδιαίτερες φωτογραφίες στις οποίες απαθανατίζει συνθήματα γραμμένα με γράμματα Led. Έτσι λοιπόν η επιγραφή «Wish you were here» είναι το κυρίαρχο στοιχείο της διακόσμησης της νέα μπουτίκ.

Πηγή φωτογραφιών: Courtesy of YsL

Το επιβλητικό φουτουριστικό κτήριο εκτείνεται σε δύο επίπεδα και βρίσκεται κατά μήκος της πλέον εμπορικής οδού της Σεούλ. Οι επιβλητικοί ασπρόμαυροι τοίχοι και τα δάπεδα είναι φτιαγμένα εξολοκλήρου από μάρμαρο και δημιουργούν μία εντυπωσιακή εικόνα βγαλμένη από το μέλλον.

Την εντυπωσιακή εικόνα συμπληρώνουν τα γυαλιστερά ράφια και τα κρεμαστά, μεταλλικά κιγκλιδώματα. Επιθυμία του οίκου είναι στον χώρο να υπάρχει μια αντανάκλαση της «μινιμαλιστικής και διαχρονικής πολυπλοκότητας του στιλ Art Deco».

Τα εγκαίνια της μπουτίκ θεωρήθηκαν το γεγονός της χρονιάς στη Σεούλ και  το παρόν έδωσαν όλες οι διασημότητες  της χώρας. Πρέσβειρα του πρώτου καταστήματος YSL στην Κορέα είναι η Rosé, μέλος του συγκροτήματος BLACKPINK.

Η νεαρή τραγουδίστρια έκλεψε τις εντυπώσεις με την εμφάνιση της. Επέλεξε να φορέσει ένα μαύρο σακάκι και ένα σορτς  του οίκου σε συνδυασμό με ένα πουκάμισο πουά, το οποίο είχε σετάρει με μία ζώνη από χρυσή αλυσίδα.

 Πηγή: vwoman.gr