Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

TIPS ΓΙΑ ΝΑ ΑΦΗΣΕΤΕ ΤΟ ΑΡΩΜΑ ΣΑΣ ΑΝΕΞΙΤΗΛΟ




Συγκεντρώσαμε και σας παρουσιάζουμε μικρά μυστικά για να έχει το άρωμά σας μεγαλύτερη διάρκεια. 

Το άρωμα μας, μάς χαρακτηρίζει και υπογραμμίζει την εμφάνισή μας. Είναι γεγονός ότι θέλουμε να μένει ανεξίτηλο ή τουλάχιστον να διαρκεί όσο περισσότερο γίνεται. Γι αυτό και σας παρουσιάζουμε έξυπνους τρόπους για να έχει το άρωμα σας τη μέγιστη δυνατή διάρκεια.

vwoman.gr

Χρησιμοποιήστε ενυδατική

Το μεγάλο μυστικό για να “κρατάει” άρωμα σας είναι η καλή ενυδάτωση του δέρματος. Πριν λοιπόν ψεκάσετε το αγαπημένο σας άρωμα χρησιμοποιήστε μια ενυδατική σώματος ή εναλλακτικά ένα έλαιο με ουδέτερο άρωμα, όπως για παράδειγμα αμυγδαλέλαιο. Η ενυδατική κρέμα λειτουργεί ακριβώς με τον ίδιο τρόπο που λειτουργεί η βάση του make up, δημιουργεί δηλαδή μία βάση, η οποία προσφέρει διάρκεια.

Φορέστε το στα κατάλληλα σημεία

Ένας φυσικός τρόπος να φρεσκάρετε το άρωμα σας κατά τη διάρκεια της ημέρας είναι να το εφαρμόσετε στα σημεία όπου χτυπάει ο παλμός της καρδιάς.Πίσω από τα αυτιά, δεξιά και αριστερά από το λαιμό, στο εσωτερικό των καρπών και πίσω μέρος των γόνατών σας είναι τα ιδανικά σημεία, καθώς  η αυξομείωση της θερμοκρασίας ανανεώνουν με φυσικό τρόπο το άρωμα σας.

Ψεκάστε το άρωμά σας και στα ρούχα σας και στα μαλλιά σας

Θέλετε το άρωμά σας να είναι διάχυτο στην ατμόσφαιρα και να διατηρηθεί καθ΄ όλη τη διάρκεια τής ημέρας; Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ψεκάσετε με την αγαπημένη σας ευωδιά όχι μόνο το δέρμα σας αλλά και τα ρούχα σας και τα μαλλιά σας.Έτσι η μυρωδιά σας  θα διαχέεται καλύτερα στο χώρο και θα κάνει έντονα αισθητή την παρουσία σας.

Φυλάξτε το άρωμά σας στο σωστό σημείο

Η έκθεση του αρώματος στο φως και η συχνή μεταβολή των θερμοκρασιών μεταβάλλει τη σύσταση των αρωματικών ουσιών και των αιθέριων ελαιών του, με αποτέλεσμα να χάνει την αρχική του μυρωδιά.Έτσι,αν θέλετε το άρωμά σας να μένει αναλλοίωτο, είναι σημαντικό να το διατηρείτε σε έναν κατάλληλο χώρο,όπως σε ένα σκιερό ντουλάπι.Μπορείτε επίσης να φυλάξετε το αγαπημένο σας άρωμα, μέσα στο ψυγείο. Στον αντίποδα, αποφύγετε να το αφήνετε στο μπάνιο, καθώς η υγρασία θα κάνει την αγαπημένη σας ευωδία να εξασθενεί εύκολα.

Επιλέξτε ένα άρωμα με spicy στοιχεία

Τα spicy και oriental αρώματα έχουν ιδιότητα μένουν για περισσότερη ώρα στο δέρμα,καθώς τα συστατικά τους είναι πιο κοντά στο ph της επιδερμίδας.Αντιθέτως,τα αρώματα με βάση τα εσπεριδοειδή έχουν την μικρότερη διάρκεια, λόγω της όξινης φύσης τους.