Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΜΟΔΑΣ: STREET STYLE ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΖΟΥΝ


 Εμπνευστείτε από στιλάτες εμφανίσεις στους δρόμους της πόλης  και εντυπωσιάστε και εσείς με τις επιλογές σας.

 Αθλητικό ντύσιμο για να είστε όλοι μέρα στους…δρόμους

Μία απαιτητική ημέρα έχει πολύ… τρέξιμο. Και ένας τρόπος να είστε κομψή και να μπορείτε ταυτόχρονα να ανταποκριθείτε στους έντονους ρυθμούς είναι τα αθλητικά. Επιλέξτε ένα αθλητικό σύνολο και συνδυάστε το με την απόλυτη τάση στα υποδήματα, τις παντόφλες της Άνοιξης.

Λευκό τοπ και μπεζ σύνολο για στυλ στην στιγμή

Ένα λευκό τοπ είναι πάντα η ιδανική street style επιλογή. Είναι άνετο και κομψό και μπορείτε να το φορέσετε με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους. Ταιριάξτε το με ένα μπεζ-καφέ σύνολο .Το καφέ είναι το τέλειο χρώμα για street style εμφανίσεις. Τέλος, ένα τσαντάκι σε λευκό χρώμα θα αναδείξει το τοπ σας και παράλληλα θα φωτίσει και το πρόσωπό σας.

Candy pink: Το χρώμα της σεζόν στους δρόμους της πόλης

Το Candy pink είναι το χρώμα που έχει αγαπηθεί όσο κανένα τη φετινή σεζόν. Δεν θα μπορούσε λοιπόν παρά να δίνει το βροντερό παρόν και στις street style εμφανίσεις. Φορέστε το όλες τις ώρες και με όλους τους τρόπους. Ένα φόρεμα σε χρώμα candy pink είναι μία επιλογή ιδιαίτερη και ξεχωριστή για τις βραδινές εμφανίσεις στην πόλη.

Τζιν: Η πιο διαχρονική street style επιλογή

Δεν υπάρχει ρούχο που να είναι πιο συνυφασμένο με το street style look από το jean. Φορέστε το με ένα t-shirt ή με ένα τοπ. Η ταιριάξτε το με μία εντυπωσιακή τουνίκ. Αφήστε τη φαντασία σας ελεύθερη και πειραματιστείτε.

Μπεζ: Το απόλυτο χρώμα των δρόμων

Κανένα χρώμα δεν είναι τόσο ιδανικό για τις εμφανίσεις μας στους δρόμους της πόλης όσο ένα σύνολο σε μπεζ-καφέ αποχρώσεις. Πρόκειται για μία παλέτα χρωμάτων που ταιριάζει σε όλες τις  επιδερμίδες. Είναι πολύ φωτεινό, χωρίς όμως να είναι λευκό. Ενώ επιπρόσθετα κολακεύει και τη σιλουέτα.

Total white: Στον δρόμο της κομψότητας

Κομψό και εντυπωσιακό. Ένα λευκό σύνολο μπορεί να τραβήξει τα βλέμματα πάνω σας όπου και αν βρίσκεστε. Οι δρόμοι της πόλης δεν θα μπορούσαν να αποτελούν εξαίρεση.

 

Πολύχρωμο φόρεμα για να δώσετε χρώμα στην μουντή πόλη

Αν θέλετε να δώσετε μία ξεχωριστή νότα στην εμφανίσεις σας στους δρόμους της πόλης, τότε ντυθείτε με ένα πολύχρωμο φόρεμα.

 Πηγή: vwoman.gr