Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Kendall Jenner: Έχω εθισμό με τα social media

Ρένα Κάντζα, 17/05/2021

 Η Kendall Jenner έχει “εθιστεί” με τα social media.

Το 25άχρονο μοντέλο και reality star δήλωσε ότι δεν είναι "περήφανη" για τη σχέση της με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, επειδή δαπανά πάρα πολύ χρόνο σε αυτά, όπως το Twitter και το Instagram.


“Η σχέση μου με τα social media είναι μάλλον σχέση εθισμού, για την ώρα, κάτι που δεν μου αρέσει και δεν με κάνει περήφανη που το λέω, αλλά ταυτόχρονα πιστεύω ότι είναι αυτό που οι περισσότεροι από εμάς βιώνουν στις ημέρες μας", είπε. 

“Δεν μου αρέσει που αισθάνομαι την ανάγκη να δίνω τέτοια προτεραιότητα στα social media. Πραγματικά, δεν μπορώ να κόψω τη συνήθεια αυτή.”

Σε συνέντευξή της στο περιοδικό Vogue είπε ακόμη ότι: 

 “Αυτό που κάνει το αίμα μου να βράζει, που με αναστατώνει και νομίζω με εκνευρίζει πάνω απ΄όλα, είναι όταν κάποιος με κρίνει  αρνητικά, ... όταν κάποιος δεν ξέρει τι έχει συμβεί πριν ή πρόκειται αν ακολουθήσει μετά από αυτήν την μικρή στιγμή του post στο Internet και σε κρίνει μόνο βάσει αυτής και μόνο".

“Είναι στιγμές που νοιώθω έτοιμη να καταρρεύσω και ότι δεν αντέχω άλλο, επειδή μοιάζει σαν να μην κάνω τίποτα σωστό". 

Ακόμη, η star της εκπομπής, ‘Keeping Up with the Kardashians’ , δήλωσε ότι έχει νοσηλευτεί στο παρελθόν λόγω του άγχους της με αυτό το θέμα, ότι νοιώθει τόσο άσχημα που χειρότερα δεν γίνεται και ότι αισθάνεται σαν να πεθαίνει.

Photos source: Pinterest