Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΑΠΟΚΤΗΣΤΕ ΤΟ ΠΙΟ ΛΑΜΠΕΡΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΠΟΥ ΕΙΧΑΤΕ ΠΟΤΕ

 


Δεν υπάρχει τίποτα πιο όμορφο από ένα αστραφτερό χαμόγελο. Συγκεντρώσαμε όλα τα μυστικά για να φορέσετε φέτος το πιο λαμπερό σας χαμόγελο

Χρησιμοποιήστε την κατάλληλη για εσάς οδοντόκρεμα

Η κατάλληλη οδοντόκρεμα είναι το πρώτο βήμα για να έχετε ένα υπέροχο χαμόγελο. Είναι σημαντικό να έχει τα σωστά συστατικά ώστε να λευκαίνει τα δόντια χωρίς να φθείρει το σμάλτο. Το ασβέστιο,

τα φωσφορικά άλατα το φθοριούχο κάλιο και η ξυλιτόλη είναι τα απαραίτητα στοιχεία που πρέπει να έχει η οδοντόκρεμά σας. Ο κορυφαίος λευκαντικός παράγοντας είναι το συστατικό Carbamide Peroxide .

Μαγειρική Σόδα και λεμόνι

Ένα από τα βασικά συστατικά στις περισσότερες οδοντόκρεμες είναι η σόδα, η οποία έχει την ιδιότητα να λευκαίνει τα δόντια. Αν συνδυάσετε τη σόδα με λεμόνι τα αποτελέσματα θα είναι εντυπωσιακά. Αφήστε το μείγμα της σόδας και με το λεμόνι στα δόντια σας για 3 λεπτά και στη συνέχεια ξεπλένετε. Τα αποτελέσματα θα είναι εντυπωσιακά.

Φάτε φράουλες

Το αγαπημένο αυτό φρούτο της Άνοιξης μπορεί να μας χαρίσει το πολυπόθητο λευκό χαμόγελο. Το μυστικό βρίσκεται σε ένα ένζυμο, το μηλικό οξύ που έχει την ιδιότητα να απομακρύνει τις δυσχρωμίες λευκαίνοντας τα δόντια.

Καταναλώστε ανανά

Εκτός από τις φράουλες και ο ανανάς μπορεί να κάνει τα δόντια σας πιο λευκά, χάρη στη βρομελίνη, ένα φυσικό συστατικό του ανανά το συμβάλει στην ανασύσταση του σμάλτου. Επιπρόσθετα, η οξύτητα του ανανά συμβάλει στη μείωση της πλάκας, καθώς σκοτώσει τα βακτήρια της στοματικής κοιλότητας.

Φορέστε κραγιόν σε τόνους του δαμασκηνί

Η σωστή απόχρωση του κραγιόν μπορεί να κάνει το χαμόγελο σας να φαίνεται πιο φωτεινό. Επιλέξτε ένα κόκκινο κραγιόν το οποίο θα κάνει τα δόντια σας να φαίνονται πιο λευκά. Επίσης μπορείτε να τονίσετε τα χείλη σας με lip liner και να χρησιμοποιήσετε concealer στο εξωτερικό περίγραμμά τους.

Τονίστε τα μάτια σας

Αν θέλετε να κάνετε το χαμόγελο σας να φαίνεται πιο λαμπερό χρησιμοποιήστε σκιές σε γαλάζιες και πράσινες αποχρώσεις . Με αυτόν τον τρόπο θα δημιουργήσετε ένα οπτικό εφέ που θα κάνει τα δόντια σας να φαίνονται λευκότερα.

Πηγή: vwoman.gr