Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

ΣΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΠΡΟ Ή ΜΑΥΡΟ ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ… ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΟ!


Ο απόλυτος συνδυασμός του καλοκαιριού κρύβει μέσα του μία μεγάλη αντίφαση. Το άσπρο και το μαύρο σετάρονται αρμονικά και δημιουργούν το απόλυτο σύνολο.

Μαύρο παντελόνι με λευκό πουκάμισο: Κλασσικό και εντυπωσιακό

Ένας από τους πιο κλασσικούς ασπρόμαυρους συνδυασμούς είναι το λευκό πουκάμισο σεταρισμένο με μαύρο παντελόνι. Ωστόσο, παρόλο που είναι μία κλασσική επιλογή είναι πάντα εντυπωσιακή και μπορεί να φορεθεί όλες τις ώρες της ημέρας.

Μαύρο σύνολο με λευκά αξεσουάρ: Η τάση της σεζόν

Τα λευκά αξεσουάρ φέτος είναι τάση. Αν συνδυαστούν με ένα total black σύνολο το αποτέλεσμα είναι απλά εντυπωσιακό. Κρατήστε μία λευκή τσάντα και φορέστε ένα ζευγάρι λευκά παπούτσια για να απογειώσετε ακόμα και ένα βαρετό μαύρο σύνολο.

Εξίσου στιλάτη επιλογή είναι να τονίσετε με μαύρα αξεσουάρ ένα απόλυτα λευκό σύνολο. Η σημαντική λεπτομέρεια που κάνει τη διαφορά είναι πως τα παπούτσια πρέπει να είναι λευκά, καθώς αφενός δείχνουν τα  πόδια πιο μακριά και αφετέρου φέτος είναι τάση!

 

Ασπρόμαυρο σύνολο: Απλά εντυπωσιακό

Δεν υπάρχει πιο εντυπωσιακός χρωματικός συνδυασμό από το μαύρο με το λευκό. Παίξτε με τις υφές. Δοκιμάστε διάφορα μοτίβα. Και διαλέξτε εκείνο που σας αναδεικνύει καλύτερα.

Half black-Half White: Αναδείξτε τη δυνατή σας πλευρά

Τα φορέματα που είναι μισά λευκά, μισά μαύρα αγαπήθηκαν πολύ. Φέτος επιστρέφουν ακόμα πιο δυναμικά και ο λόγος είναι προφανής. Είναι εντυπωσιακά. Χαρίζουν ξεχωριστό στυλ και κλέβουν τις εντυπώσεις.

Print μαυρόασπρο ή ασπρόμαυρο φόρεμα: Η επιλογή για όλες τις ώρες

Είναι γεγονός πως ένα άσπρο φόρεμα με έντονα μαύρα print κολακεύει όλες τις σιλουέτες και κάνει το σώμα να δείχνει πιο λεπτό και ψηλό. Το άσπρο χρώμα του φορέματος μπορεί να σας χαρίσει την απαιτούμενη κομψότητα και άνεση. Ενώ τα μαύρα print δίνουν μια διάθεση κομψότητας στο στιλ σας.

Είναι το είδος  του φορέματος που χάρισε μία από τις πλέον εντυπωσιακές εμφανίσεις στη Rita Ora, τη βραδιά των Fashion awards το 2019.

Άσπρη φούστα με μαύρο σακάκι: Ροκ και ταυτόχρονα κομψή

Αν θέλετε να αναδείξετε τη θηλυκότητα σας, αλλά ταυτόχρονα και τα ροκ στοιχεία του χαρακτήρα σας, δεν έχετε παρά να φορέσετε μία λευκή φούστα με ένα μαύρο σακάκι με ροκ στοιχεία.


Μπορείτε να πειραματιστείτε ελεύθερα. Επιλέξτε μία φούστα 
τούτου για μία ακόμα πιο ρομαντική εκδοχή της συγκεκριμένης εμφάνισης. Αν θέλετε να προσθέσετε μία πιο μοντέρνα πινελιά χρησιμοποιήστε αξεσουάρ σε έντονα χρώματα, όπως για παράδειγμα φούξια ή θαλασσί. Μπορείτε επίσης να φορέσετε ένα λευκό  φόρεμα τύπου λινζερί με λευκά sneakers και μαύρο jacket

Πηγή: vwoman.gr