Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Η Τεχνόπολη ανοίγει τις μουσικές της εκδηλώσεις με μια μεγάλη συναυλία του Μίλτου Πασχαλίδη.


 8 χρόνια μετά την τελευταία του συναυλία στην Τεχνόπολη, ο Μίλτος επιστρέφει στον αγαπημένο συναυλιακό χώρο, στην καρδιά της Αθήνας.

Ο Μίλτος είναι ευαίσθητος, επικοινωνιακός, εκρηκτικός και αυθόρμητος και κυρίως

χαρισματικός τραγουδοποιός με 26χρόνια πορείας, μεγάλες συναυλίες, αγαπημένα και διαχρονικά τραγούδια, 14 πετυχημένους δίσκους και πολλές σημαντικές συνεργασίες.

Η μεγάλη ανυπομονησία και η έντονη ανάγκη να ξανασυναντηθούμε μετά από έναν σχεδόν χρόνο αναγκαστικής απουσίας αποτελούν εγγυήσεις για ένα αξεχαστο ραντεβού στην Τεχνόπολη, για να τραγουδήσουμε και πάλι τα αγαπημένα τραγούδια του Μίλτου αλλά και ό,τι φέρει η στιγμή.

Η συναυλία στην Τεχνόπολη σηματοδοτεί και την έναρξη της καλοκαιρινής περιοδείας του Μίλτου, θα έχει – όπως πάντα- πολλά στοιχεία αυτοσχεδιασμού,εκπλήξειςκαι αυθορμητισμό και φυσικά θα τηρηθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα για μια ασφαλή βραδιά.

ΠΡΟΣΟΧΗ:
ΔΕΝ ΤΗΡΕΙΤΑΙ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΙΣΧΥΟΥΝ ΕΩΣ ΕΞΑΝΤΛΗΣΗΣ ΤΩΝ ΑΠΟΘΕΜΑΤΩΝ.

ΤΑ ΔΕΛΤΙΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΕΣΜΕΥΟΝΤΑΙ ΩΣ ΜΟΝΑ (ΜΟΝΑ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ ΣΤΟ ΠΛΑΝΟ)-ΔΙΠΛΑ (ΔΥΑΔΕΣ ΔΙΠΛΑΝΑ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ ΣΤΟ ΠΛΑΝΟ)-ΤΡΑΠΕΖΙ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΑΤΟΜΩΝ.

ΟΙ ΚΑΤΟΧΟΙ ΤΩΝ ΔΕΛΤΙΩΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΕΚΤΥΠΩΜΕΝΑ Η ΣΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΜΟΡΦΗ ΓΙΑ ΕΠΙΚΥΡΩΣΗ ΚΑΙ ΕΙΣΟΔΟ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ.

ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΠΟΥ ΑΝΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ.

Παρακαλούνται οι θεατές ΑμΕΑ με αμαξίδιο να δεσμεύουν θέσεις στο διάζωμα Γ1 το οποίο έχει ειδική διαμόρφωση για εύκολη πρόσβαση

Πολιτική αλλαγών και ακυρώσεων εισιτηρίων

Δεν επιτρέπονται οι αλλαγές (σε άλλη ημέρα, ώρα ή θέση).

Δεν επιτρέπονται οι ακυρώσεις.

Ο διοργανωτής αυτής της εκδήλωσης είναι η εταιρεία: ΣΤΑΜΑΤΙΟΣ Ν. ΣΤΕΒΗΣ
Το Viva.gr αποτελεί μόνο την πλατφόρμα διάθεσης εισιτηρίων της εκδήλωσης. Η πολιτική αλλαγών και ακυρώσεων ορίζεται από τον διοργανωτή.
Για να δείτε πληροφορίες σχετικά με το διοργανωτή πατήστε εδώ


Ειδοποίηση από viva.gr

Τα εισιτήρια μόλις εξαντλήθηκαν. Υπάρχουν όμως κρατήσεις που ενδέχεται να λήξουν σε λίγα λεπτά. Παρακαλώ δοκιμάστε ξανά αργότερα.

Πηγή: viva.gr