Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Διαλέξτε τα ιδανικά γυαλιά ηλίου για το σχήμα του προσώπου σας


 Τα γυαλιά ηλίου, αν και πάντα χρήσιμα, τους καλοκαιρινούς μήνες είναι στα φόρτε τους, καθώς χωρίς αυτά δεν πάμε πουθενά.

Από την παραλία μέχρι το after work ποτό, τα γυαλιά ηλίου μας είναι το αξεσουάρ που μας προστατεύει από τον ήλιο και παράλληλα προσθέτει έξτρα πόντους στο προσωπικό μας στυλ.

Πολλές οι επιλογές, πολλοί οι οίκοι και οι σχεδιαστές και τι να πρωτοδιαλέξουμε επιτέλους! Ξεκινάμε από τα βασικά και αποφασίζουμε, με βάση το σχήμα του προσώπου μας, το σχήμα και το σκελετό των γυαλιών που θα μας ταιριάζουν πιο πολύ.

Rectangle sunglasses

Αυτό το σχέδιο θα δώσει σ΄ένα στρογγυλό πρόσωπο μία πιο στενή αίσθηση, καθώς θα δημιουργήσει ένα εφέ περιγράμματος και μία όψη επιμήκυνσης. Τα ορθογώνια σχήματα κάνουν το πρόσωπο να μοιάζει μακρύτερο και πιο λεπτό, ένα μυστικό, το οποίο αξίζει να έχετε υπόψιν σας κάθε φορά που θα διαλέγετε τα summery sunglasses. Όσον αφορά το σκελετό, φροντίστε να είναι classy και όχι πολύ λεπτός για μεγαλύτερο ενδιαφέρον.

Aviator sunglasses

Πρόκειται για ένα από τα πιο διαχρονικά και κλασικά σχέδια μέσα στις δεκαετίες. Αν λοιπόν έχετε ένα πρόσωπο με γωνίες ή σε σχήμα καρδιάς, τότε το σχήμα του πιλότου θα σας ταιριάζει μοναδικά. Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι η κατάλληλη επιλογή των γυαλιών δεν είναι πάντοτε εύκολη υπόθεση, και γι’ αυτό πρέπει να λαμβάνετε υπόψιν σας και την παραμικρή λεπτομέρεια. Μεγάλη προσοχή σε όσες έχετε τριγωνικό πρόσωπο να στρέψετε το ενδιαφέρον σας σ’ ένα σκελετό πιο πλατύ από το μέτωπό σας, καθώς το αποτέλεσμα θα είναι καταπληκτικό.

Round sunglasses

Τα στρογγυλά γυαλιά ηλίου ανήκουν στην κατηγορία των πιο απλών αρά και των πιο ευέλικτών. Τα διακριτικά και γωνιακά στοιχεία μιας γυναίκας με τετράγωνο πρόσωπο θα ταιριάζουν μοναδικά με τις στρογγυλές εκδοχές. «Μαλακώνουν» και κάνουν πιο ευδιάκριτα τα χαρακτηριστικά του προσώπου σας, δημιουργώντας στο τέλος μία όμορφη και σωστή εμφάνιση. Εάν έχετε οβάλ ή πρόσωπο σε σχήμα καρδιάς, τα στρογγυλά γυαλιά ηλίου είναι επίσης μία ιδανική λύση.

Cat-eye sunglasses

Ιδιαίτερα, μοναδικά και πολύ stylish. Μάλιστα, κρύβουν μέσα τους αυτή τη funky αισθητική που όλες λίγο-πολύ θέλουμε να έχουμε στις εμφανίσεις μας. Βέβαια, στο συγκεκριμένο σχέδιο μας δυσκολεύει να καταλάβουμε ποιο είναι εκείνο το σχήμα προσώπου που θα απογειώσει αυτό το statement item. Τα πρόσωπα με έντονες γωνίες έχουν την τιμητική του σ’ αυτήν την κατηγορία, διότι είναι τα κατάλληλα. Εάν έχετε ένα τετράγωνο πρόσωπο και θέλετε να δοκιμάσετε μια πιο τολμηρή εμφάνιση για να απογειώσετε το στιλ σας με μία μόλις κίνηση δοκιμάστε τα cat-eye sunglasses με «κλειστά» μάτια!

Oversized square sunglasses

Μία από τις μεγαλύτερες τάσεις όχι μόνο της φετινής χρονιάς αλλά και πολλών προηγούμενων είναι τα υπερμεγέθη γυαλιά ηλίου, τα οποία προσδίδουν μία μοναδική essence ντίβας. Πιο συγκεκριμένα, τα oversized τετράγωνα γυαλιά ταιριάζουν ιδιαίτερα στα οβάλ πρόσωπα. Αυτό οφείλεται στο γεγονός τα απαλά χαρακτηριστικά αυτού του σχήματος, μπορούν να αναδείξουν και να απογειώσουν sharper στοιχεία των τεράστιων τετράγωνων γυαλιών ηλίου.

Πηγή: glow.gr,  Kallirroi Simitzidou  

https://glow.gr/sunglasses-designs-poio-skhedio-ghialiwn-ilioy-tairiazei-sto-skhima-toy-proswpoy-sas-36205Fa