Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

ΤΟ ΝΕΟ ΣΑΣ ΑΡΩΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΤΕΛΕΣ ΚΑΙ ΑΚΡΩΣ ΘΗΛΥΚΟ


Ακολουθώντας τα βήματα του Lady Million, και Lady Million Empire, ο Paco Rabanne δημιούργησε το νέο γυναικείο άρωμα. Πρόκειται για το Lady Million Fabulous που συνοδεύει την υπνωτική συγκίνηση της μουσικής και την ορμητική χαρά του χορού. Είτε πρόκειται για το πληθωρικό, χαρισματικό της πνεύμα, είτε για το υπερβολικό, party-girlστιλ, όλα τα μάτια είναι στραμμένα στη Lady Million Fabulous καθώς κατευθύνεται προς την πίστα χορού. Εξαιρετικά υπέροχη και ντυμένη για να εντυπωσιάσει, όταν ξεκινά το πάρτι, πλημμυρίζει με τη δύναμή της.

 

Το Άρωμα: Ένα feel good floral oriental

Το Lady Million Fabulous αποτελεί δημιουργία της Anne Flipo. Για εκείνην, η συγκεκριμένη εσάνς οδηγεί τη γυναίκα που το φοράει σε ένα εξαιρετικά αισθησιακό ταξίδι. Τη βοηθά να αισθάνεται παιχνιδιάρικη, εξωστρεφής και απολύτως υπέροχη. ‘Ένα μείγμα από λαμπερές νότες και λευκά άνθη που συνδυάζονται με τον αισθησιασμό της ανατολίτικης ξυλώδης βάσης του.

Η εισαγωγή είναι λαμπερή, με φρέσκο ροζ πιπέρι και μανταρίνι που ανοίγουν τη μελωδία με έντονο ρυθμό. Φλογερή Τουμπερόζα και ένα εξωτικό μείγμα από λευκά άνθη (Γιασεμί, Ylang-ylang) ακολουθούν στην καρδιά του αρώματος, με όλη την ισχυρή λάμψη ενός μεταμεσονύχτιου ήλιου. Η απαλή, εθιστική Βανίλια συνδυάζεται με Tonkabean, ξύλο Κασμίρ και Βρύα, για να φέρει μια ισχυρή feel-good λάμψη όλη τη νύχτα.

Ένα λαμπερό άρωμα που ακτινοβολεί με μια πληθώρα αισθησιακής χαράς.

Το μπουκάλι διαμάντι της Lady Million είναι τώρα ντυμένο για το πάρτι σε αστραφτερό μαύρο χρώμα. Πιο υπέροχο από ποτέ, με πνεύμα που λάμπει όλη τη νύχτα. Το λαμπερό μοτίβο του ήλιου αποκαλύπτει layersπου ακτινοβολούν με την τολμηρή πολυτέλεια του χρυσού. Ήρθε η ώρα να λάμψεις!


Πηγή: morethanawoman.gr