Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

ΤΑ ΣΑΝΔΑΛΙΑ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ


 Αυτό το καλοκαίρι όλη η μόδα θα είναι στα πόδια σας. Σας παρουσιάζουμε τις πιο όμορφες προτάσεις για να εντυπωσιάσετε με τα καλοκαιρινά σας υποδήματα

Chucky Sandals

Τα χοντροκομμένα flat πέδιλα ή αλλιώς Chunky Sandals αποτελούν την απόλυτη τάση του φετινού καλοκαιριού. Είναι άνετα και ξεχωριστά και προσθέτουν μία ιδιαίτερη νότα στις καλοκαιρινές εμφανίσεις.


Φορέστε τα με όλα τα καλοκαιρινά σας φορέματα για να πετύχετε ένα πιο μοντέρνο look. Μπορείτε επίσης να τα συνδυάσετε με ένα σορτσάκι ή με το τζιν παντελόνι σας.

Πηγή φωτογραφίας: thesearchforsassiness

Σανδάλια Flip Flop

Η πιο διαχρονική καλοκαιρινή επιλογή είναι τα flip flop σανδάλια. Φέτος αποκτούν έντονα χρώματα και χαρούμενα σχέδια. Συνδυάζονται εύκολα σχεδόν με τα πάντα και αναδεικνύουν την καλοκαιρινή μας διάθεση.

Thong sandals

Πρόκειται για μία τάση που έφερε στη ζωή μας το καλοκαίρι του 2019 ο οίκος  Balenciaga. Οι σαγιονάρες με ψηλό τακούνι αγαπήθηκαν γιατί μπορούν να φορεθούν όλες τις στιγμές της ημέρας και σε όλες τις περιστάσεις, από τις βόλτες στην πόλη μέχρι τις εμφανίσεις μας πλάι στο κύμα.

Strappy sandals

Τα δετά σανδάλια είναι και φέτος μία από τις επιταγές της μόδας. Είτε το δέσιμο είναι στο ύψος του αστραγάλου, είτε ψηλότερα, τα Stappy sandals χαρίζουν θηλυκότητα στο ντύσιμό σας.

Μπορείτε να πειραματιστείτε ελεύθερα με το πάχος ή και το υλικό του κορδονιού, δίνοντας μία άλλη εικόνα στο στιλ σας.

Σανδάλια Gladiator

Κομψά και ταυτόχρονα επιβλητικά! Tα σανδάλια gladiator είναι μια διαχρονική επιλογή που μεταμορφώνει τις εμφανίσεις σας. Φορέστε τα με ένα ανάλαφρο καλοκαιρινό φόρεμα και δείτε το να μετατρέπεται σε μία στιλιστική άποψη.

Σανδάλια με τρουξ

Μας τα σύστησε ο οίκος Valentino και απλά τα λατρέψαμε. Tο γεγονός ότι είναι flat μας δίνει το πλεονέκτημα να τα φορέσουμε απολαμβάνοντας μία βόλτα ακόμα και στα πλακόστρωτα σοκάκια των νησιών.

Flat Σανδάλια

Είναι γεγονός πως καλοκαίρι χωρίς flat σανδάλια μοιάζει με παραλία χωρίς βουτιές. Τα αγαπημένα flat βρίσκονται και το καλοκαίρι του 2021 στο προσκήνιο και μας καλούν να απολαύσουμε την άνεση και το στυλ που μας χαρίζουν. To χρώμα που κυριαρχεί είναι το λευκό. Κομψό και διαχρονικό συνδυάζεται πολύ εύκολο αποπνέοντας έναν ξεχωριστό αέρα.

πηγή: vwoman.gr